ŞOK'ta ramazan kuyruğuna bir yenisi ekleniyor: 1 Nisan kataloğundaki indirimler hayrete düşürdü! Bu fırsat kaçmaz!

ŞOK'ta ramazan kuyruğuna bir yenisi ekleniyor: 1 Nisan kataloğundaki indirimler hayrete düşürdü! Bu fırsat kaçmaz!
ŞOK'ta ramazan kuyruğuna bir yenisi ekleniyor: 1 Nisan kataloğundaki indirimler hayrete düşürdü! Bu fırsat kaçmaz!

Şok Market, düzenli olarak yayınladığı aktüel ürün kataloğu ile tüketicilere farklı kategorilerdeki ürünlerinde indirim fırsatı sunmaya devam ediyor. Tüketiciler, her hafta sonu Şok marketlerde yer alan aktüel ürün kataloğunu takip ederek ihtiyaçlarına uygun ürünleri daha uygun fiyata satın alma şansını elde ediyorlar.

Şok market, tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun ürünleri daha uygun fiyata sunarak, tüketicilere kolaylık sağlıyor. Şok marketin 1 Nisan tarihli aktüel ürün kataloğu da birbirinden farklı ürünleri tüketicilere sunuyor. Bu hafta sonu tüketiciler, elektronik ürünler, gıda ürünleri, giyim ve ev eşyaları gibi farklı kategorilerdeki ürünleri indirimli fiyatlara satın alabilecekler.

HER İHTİYACA UYGUN ŞOK İNDİRİMLER

Şok marketin aktüel ürün kataloğunda, kadın pijama takımı 199,90 TL, kadın fitilli yüksek bel tayt 79,95 TL, kadın büzgü bantlı terlik 59,95 TL, erkek çapraz terlik 59,95 TL gibi ürünler yer alıyor. Ayrıca, çift kişilik ranforce nevresim seti 249,95 TL, tek kişilik ranforce nevresim seti 199,95 TL, çift kişilik çok amaçlı kapitone yatak örtüsü 199,95 TL, tek kişilik çok amaçlı kapitone yatak örtüsü 149,95 TL gibi yatak odası ürünleri de indirimde. Şok market ayrıca, Chantale kadın/erkek sneaker çorabı 34,95 TL, Chantale dantelli slip 24,95 TL, 2'li Chantale kadın desenli slip 34,95 TL gibi iç giyim ürünlerini de sunuyor. Eğlenceli aktiviteler için manyetik dart seti 34,95 TL, basketbol potası ve topu 49,95 TL, abaküslü yazı tahtası 39,95 TL, manyetik tablet yazı tahtası 49,95 TL, puzzle 19,95 TL, kumbara 11,95 TL de indirim kataloğunda mevcut.

TEKNOLOJİK CİHAZLARDA DEV KAMPANYA

Şok marketin bu haftaki aktüel ürünlerinde Philips 55 inç 4K Ultra HD AmbilightLed TV, NPO MXQPro 4K Ultra HD Android TV Box, Philips 10.000 mAh Powerbank, S7 Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum Mop Süpürge, S7 Akıllı Robot Vacuum Mop Süpürge, Fujiplus Elia 9000 BTU İnverter Klima, Altus 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi, Altus AL 366 B Çift Kapılı Buzdolabı, Finlux 5 Kg Çamaşır Makinesi ve Finlux 3 Programlı Bulaşık Makinesi gibi ürünleri satışa sunuyor. Fiyatlar ise 299 TL den başlıyor.

sokta-ramazan-kuyruguna-bir-yenisi-ekleniyor-1-nisan-katalogundaki-indirimler-hayrete-dusurdu-b (3)

sokta-ramazan-kuyruguna-bir-yenisi-ekleniyor-1-nisan-katalogundaki-indirimler-hayrete-dusurdu-b (2)

sokta-ramazan-kuyruguna-bir-yenisi-ekleniyor-1-nisan-katalogundaki-indirimler-hayrete-dusurdu-b