Sevilen Okul Müdür Yardımcısından Acı Haber Geldi! Sevenleri Çok Üzüldü

Sevilen Okul Müdür Yardımcısından Acı Haber Geldi! Sevenleri Çok Üzüldü
İş dünyasının bilinen ismi Mehmet Ali Altındağ'ın damadı ve eğitimci Mustafa Yaşar, geçirdiği beyin kanaması sonrasında yaşamını kaybetti. Mustafa Yaşar, dün gözyaşları arasında şehitlik mezarlığında defnedildi.

İş dünyasının bilinen ismi Mehmet Ali Altındağ'ın damadı ve eğitimci Mustafa Yaşar, geçirdiği beyin kanaması sonrasında yaşamını kaybetti. Mustafa Yaşar, dün gözyaşları arasında şehitlik mezarlığında defnedildi. Edebiyat öğretmeni görevinde olan ve uzun bir süre Diyarbakır Öğretmenevi müdür yardımcılığı görevinde de yer alan Mustafa Yaşar'ın ölümü eğitim camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Yaşar ve Altındağ ailesinin acı gününde dost ve sevenleri aileyi yalnız bırakmadı. Taziyeler, Bağlar ilçesindeki Liceliler Yas Evi’nde kabul edildi. Geçirmiş olduğu beyin kanaması sonrasında bir süre Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı. Söz Gazetesi yayın grubu ve Uzay Haber Televizyonu sahibi iş insanı Mehmet Ali Altındağ'ın damadı Mustafa Yaşar yaşamını kaybetti.

Mustafa Yaşar Tansiyona Bağlı Gerçekleşen Beyin Kanaması Sonrası Yaşamını Yitirdi

Uzun seneler Ziya Gökalp Lisesi’nde edebiyat öğretmeni olarak görevini sürdüren ve bir süredir Diyarbakır Öğretmenevi müdür yardımcılığı görevinde de görev alan eğitimci Mustafa Yaşar, geçen hafta pazartesi günü Yenişehir ilçesindeki Forum AVM'de bir alanda arkadaşları ile sohbet sırasında ani bir şekilde rahatsızlandı. Mustafa Yaşar, ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Eğitimci Mustafa Yaşar'ın burada yapılan ilk müdahale sonrasında tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Yapılan ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan eğitimci Mustafa Yaşar, önceki gün akşam saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Eğitimci Mustafa Yaşar'ın genç yaşta hayatını kaybetmesi eğitim camiası başta olmak üzere ailesi ve sevenlerini çok üzdü. Etrafında sevilen ve sayılan kişiliği ile tanınan ve iki erkek çocuk babası olan Mustafa Yaşar'ın cenazesi dün öğlen saatlerinde kılınan cenaze namazı sonrasında gözyaşları ile Yenişehir ilçesinde bulunan Şehitlik mezarlığına defnedildi. Sevilen eğitimci Diyarbakır Öğretmenevi’nde müdür yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Arkadaşları ile sohbet ederken rahatsızlanan Mustafa Yaşar, hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrasında bir gece yaşam süren eğitimci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eğitimcinin aniden yaşanan ölümü sevenlerini ve ailesini derinden üzdü.