Samsunspor Pendikspor maçı kaç bilet satıldı?

Samsunspor Pendikspor maçı kaç bilet satıldı?
Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor bu hafta evinde play-off potasına giren Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor bu hafta evinde play-off potasına giren Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısı ile birlikte yükselişe geçen Hüseyin Eroğlu'nun öğrencileri 19 maçtır kayıpsız yoluna devam ediyor.

Başkan Yüksel Yıldırım Samsunspor taraftarına çağrıda bulunurken sezon başından beri tribünleri kapalı gişe göremediğini taraftarları da maça davet ettiğini açıklamıştı. Bu süreçte de Pendikspor ile karşı karşıya gelecek olan Karadeniz ekibi Cumartesi günü saat 20:30'da zorlu bir mücadeleye çıkacak.

En yakın rakibinin 7 puan uzağında olan kırmızı şimşeklerde Pendikspor maçı öncesi satılan bilet sayısı 20 bini geçtiği ifade edildi.

SAMSUNSPOR PENDİK SATILAN BİLET SAYISI

Yılport Samsunsppor Pendikspor maçı için satılan bilet sayısının maç gününe kadar 25 bini geçmesi maç saatinde ise tribünlerde 28 bini aşkın futbolseverlerin yer alması bekleniyor.

Bu ihtimallerin gerçekleşmesi durumunda Spor Toto 1.Lig'de en fazla seyircili oynanacak karşılaşmaya sahne alacak mücadele de iki takım kozlarını paylaşacak.