Paralar Hesaplara Yattı ATM'ye Gidip Kontrol Edebilirsiniz

Paralar Hesaplara Yattı ATM'ye Gidip Kontrol Edebilirsiniz
Paralar mevcut hesaplara yattı. Binlerce bireyin beklemiş olduğu ödemeler sonunda gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklama ile destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti.

Paralar mevcut hesaplara yattı. Binlerce bireyin beklemiş olduğu ödemeler sonunda gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklama ile destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti. Buna göre 20 milyon 249 bin 275 TL destek ödemeleri hak sahibi olan vatandaşların hesabına aktarıldı.

Tarımsal destek ödemeleri mevcut hesaplara yatırıldı. Destek ödemelerinin dün itibari ile çiftçilerin hesabına yattığını belirten Bakan Kirişci, bu kapsamda 10 milyon 270 bin 400 TL yem desteği 9 milyon 978 bin 875 TL'de kırsal kalkınma desteği hesaplara geçirildi.

Açıklanan Destek Ödemeleri Hesaplara Yatırılıyor

Ödenecek olan tutar binlerce kişinin hesabına yatacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile vatandaşlara verilecek destek ödemelerinin dün itibarıyla gerçekleşmiş olduğunu belirtti. Yapılan ödeme kapsamında 20 milyon 249 bin 275 TL destek ödemeleri, ilgili olan vatandaşların hesaplarına aktarıldı.

Tarım destek ödemeleri başvuru yapan kişilerin hesaplarına geçti. Bakan Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 20 milyon 249 bin 275 TL tarımsal destekleme ödemesinin bugünden itibaren çiftçi vatandaşların hesaplarına yatırıldığını belirtti. Bu destekten faydalanan çiftçilere destek ödemelerinin hayırlı ve bereketli olmasını dilediğini dile getirdi. Tarımsal destekleme ile çiftçi vatandaşların yanında olduğunu belirten Bakan Kirişçi, bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına paralarını aktardı.

Destekleme sonrasında çiftçi vatandaşlar kırsal olarak kalkınmayı hedefliyor. Yapılan ödemelerden faydalanmak isteyen çiftçiler, gerekli olan başvuruları gerçekleştirdikten sonra destekleme ödemelerinden faydalanabilecekler. Paraların bugünden itibaren hesaba yatmış olduğunu belirten Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, vatandaşların ATM'lere gidip hesaplarını kontrol etmeleri gerekiyor dedi. Tarımsal destekleme almış olan vatandaşlara yapılan ödeme hayırlı ve bereketli olsun diyen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bundan sonra desteklemelerin devam edeceğini de belirtti.