Ödeme Bekleyenler İçin Sevindirici Haber T.C Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Yapılan Ödemeler Tamamlanıyor

Ödeme Bekleyenler İçin Sevindirici Haber T.C Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Yapılan Ödemeler Tamamlanıyor
Duyuru yapıldı! Ödeme bekleyenler için sevindirici bir haber var. T.C kimlik numarasının son hanesine göre yapılan ödemeler yarın tamamlanacak ve binlerce kişinin hesabına para geçecek.

Duyuru yapıldı! Ödeme bekleyenler için sevindirici bir haber var. T.C kimlik numarasının son hanesine göre yapılan ödemeler yarın tamamlanacak ve binlerce kişinin hesabına para geçecek. Saat 13.00'dan itibaren, hak sahiplerinin hesaplarına ödemeler aktarılacak. T.C kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlar, ödemelerini yarın alacaklar.

Destek Ödemeleri Nasıl Gerçekleştirilecek

T.C kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlara 20 Nisan tarihinde ödeme yapılacak. Ancak T.C kimlik numarasının son hanesi 4, 6 ve 8 olanlar zaten ödemelerini aldılar. Tarımsal destek ödemeleri de T.C kimlik numarasının son hanesine göre yapılmakta. Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu konuya da değindi ve T.C kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olan çiftçilere 20 Nisan tarihinde ödeme yapılacağını duyurdu.

Bakan Kirişci: Çiftçilerimize 1,4 Milyar TL Değerinde Tarımsal Destek Ödemeleri Yapıldı

Bakan Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili sevindirici bir açıklama yaptı. Toplam 1 milyar 404 milyon 621 bin TL değerindeki destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılıyor. Bakan Kirişci, çiftçilere hayırlı ve bereketli bir dönem diledi. Tarım sektörü, Türkiye ekonomisi için büyük önem taşıyor ve çiftçilerimizin desteklenmesi de bu nedenle oldukça önemli.

Özellikle çiftçilerimiz için hayati önem taşıyan mazot ve gübre desteği gibi ödemelerin yapılmış olması, çiftçilerimizin üretimlerine destek olacak ve sektörün daha da gelişmesine katkı sağlayacak. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın çalışmaları, çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve sektörün gelişimini sürdürmeye yönelik olduğundan, bu tür desteklerin devam edeceğini söylemek mümkün. Kirişci, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerimize hayırlı olmasını ve sektörün daha da büyüyerek gelişmesine katkı sağlamasını umduğunu dile getirdi.