Nakit ihtiyacı olanlara Halbank'tan 36 ay vadeli 70 bin TL kredi! Başvuru şartları nelerdir?

Nakit ihtiyacı olanlara Halbank'tan 36 ay vadeli 70 bin TL kredi! Başvuru şartları nelerdir?
Halkbank nakde sıkışan vatandaşlar için anında hızlı kredi kampanyası başlattı. Üstelik uygun oranlarda 36 ay vade imkanı ile 70 bin TL’ye kadar ödemeyi almak ise oldukça kolay.

Bayram geliyor, ay sonunu nasıl getireceğim diyenlere hızır gibi yetişen kredi paketi HalkBanka’sından geldi. Peki 70 bin TL kredi başvuru şartları neler? 2023 Halkbank ihtiyaç kredi şartları ve tüm detaylar işte sizlerle...

Halkbank’tan yeni kredi kampanyası

Bayram geliyor, ay sonunu nasıl getireceğim, borç yükünden nasıl kurtulacağım diyenlere anında hızlı kredi fırsatı sunan Halkbank 70 bin TL kredi başvurusu için şubeye bile gitmeye gerek yok dedi. Kredi başvurusunu Halkbank web sitesi üzerinden ya da mobil uygulaması aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Halkbank’ın anında hızlı kredi kampanyasına hem yeni müşteriler hem de mevcut Halkbank müşterisi başvuru yapabilir. Halkbank, Hızlı kredi kampanyası ile ilgili güncel faiz oranlarına ve kredi limitlerini ise tek tek paylaştı.

Halkbank kampanya şartları neler?

Adından sık sık söz ettiren kamu bankası cazip avantajlar sunmaya devam ediyor. Yeni kredi kampanyası ile müşteri karşına çıktı. Banka, kampanyasını “Hızlı Kredi” başlığı adı altında duyurdu. Hızlı kredi kampanyası için alt limiti 1.000 TL üst limiti ise 70 bin TL olarak belirledi. Halkbank, hızlı kredi kampanyasında faiz oranını yüzde 1,94 olarak belirledi. Söz konusu kredi kapsamında 36 aya kadar vade imkanın sunmakta. Halkbank, bireysel statüde olan müşterilerinin bankacılık geçmişleri değerlendirilerek nakit desteğinin verileceğini açıkladı.

Halkbank Hızlı Kredi kampanyasından 24 ay vadeyle yüzde 1,94 faiz ile birlikte 70 bin TL’lik kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, 385 TL kredi tahsis ücretine ek olarak 3.881,54 TL’lik taksit imkanından yararlanabilecek. Halkbank, 36 ay vadeyle 50 bin TL kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, 275 tahsis ücretine ek olarak 2.098,01 TL taksit imkanından yararlanabilecek. Kampanya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntıları Halkbank’ın resmi web sitesinde üzerinden ya da şubeler aracılığıyla kolayca öğrenebilirsiniz.