Kraliçe Dizisi İçin Son Bir Fırsat Verildi! Finale Doğru Gidiyor! Bu Son Şansı

Kraliçe Dizisi İçin Son Bir Fırsat Verildi! Finale Doğru Gidiyor! Bu Son Şansı
Türkiye’nin en çok beğenilen kanalları arasında yerini alan ve Kanal D’nin yeni dizisi olan Kraliçe projesinde birçok ünlü oyuncu bir arada görev alıyor.

Türkiye’nin en çok beğenilen kanalları arasında yerini alan ve Kanal D’nin yeni dizisi olan Kraliçe projesinde birçok ünlü oyuncu bir arada görev alıyor. Kraliçe dizisinin başrol oyuncuları arasında Gökhan Alkan ve Burcu Özberk dram konulu olan bu projede oynuyor. Şimdiye kadar dizinin 5 bölümü izleyicileri ile buluşturuldu ancak daha çok yeni bir proje olmasına rağmen dizi beklendiği kadar ilgi göremedi.

Kanal D’nin 2023 Mayıs döneminin sonuna kadar izleyicileri ile buluşturması planlanan Kraliçe dizisinin daha uzun soluklu bir dizi haline gelmesinin yolu ise reyting rekoru almasından geçiyor. Kraliçe dizisi ilk 5 bölümde yoğun ilgi alamadı ancak bundan sonraki süreçte fırsatları iyi değerlendirmesi ile birlikte reyting rekoru kırabileceği de öngörülüyor.

Düşük Gelen Reytingler Ne Zaman Toplanacak

Kanal D ekranlarında 5 bölüm yayınlanmış olan Kraliçe dizisinin reyting rekorlarının istenilen seviyelerin çok altında gelmesiyle birlikte büyük bir çaba başladı. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları Kraliçe dizisine rakip olabilecek birçok dizinin olması dizinin daha zorlu bir süreç içerisinde rekabet ortamında bulunduğunu gösteriyor. Kraliçe dizisinde heyecanın artması, konuların değişmesi ve oyuncuların daha üstün bir performans sergilemesi ile birlikte 6. bölümden itibaren yoğun bir ilgi olabileceği konusunda yorumlar yapılıyor. Çarşamba akşamları izleyicileri ile buluşturulan Kraliçe dizisinin yeni bölümü ise 26 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşturulacak.

Kraliçe Dizisinin 6. Fragmanı Yayınlandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kraliçe dizisinin 6. bölümü ile ilgili fragmanlar yayınlandı. Yeni bölümünün 26 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında verileceği dizinin reyting seviyelerinin üstüne çıkıp çıkmayacağı ise merakla beklenmekte. Yeni bölümünde Deniz, Ateş ile Gaye’nin konuştuğu sırada yakalayacak ve Ateş için olaylar hiçbir şekilde bitmeyecek. Diğer yandan Deniz ise görmek istemediği olaylara şahit olmak durumunda kalacak.