İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi! Alım için son fırsat!

İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi! Alım için son fırsat!
Gündemde sık sık yapmış olduğu altın tahminleri ile yakından takip edilen altın uzmanı İslam Memiş bu hafta altın piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Altın alımı için son fırsat diyen Memiş altın borcu olanları da uyardı.

Sürekli olarak değişen altın fiyatlarında bir son dakika gelişmesi daha oldu. Geçtiğimiz günlerde rekor yaşayan gram altın fiyatları İslam Memiş’in gündeminde. Altın-para piyasaları uzmanı olan Memiş’in yaptığı uyarılar arka arkaya geldi. Altın yükselecek mi? Ve altın düşecek mi? Sorularına cevap veren altın uzmanı tarih verdi. İşte o tarihler...

Gram altın değerlendirmesi

Gram altını baz alarak değerlendirme yapan altın uzmanı kısa vadeli olan satışlarda altında hareketlenme yaşayacağını belirtti. Amerika’da yaşanan banka iflaslarıyla birlikte altın fiyatlarının hızla yükseldiğini ve bu yükselmenin ülkemizi ve etkileyeceğini belirtti. Altın almak isteyen vatandaşlar için birkaç hafta içerisinde tekrar alım imkanı olabileceğini ifade eden altın uzmanı altın piyasasının yaz döneminde agresif şekilde hareket edeceğini belirtti. Altının 1.550 TL seviyesini görebileceğini de belirtti.

İslam Memiş altın yatırımcılarına altın bozdurmaları adına acele etmemeleri hakkında uyarıda bulundu. Gram altının 1500 TL’yi bulacağını tahmin eden altın uzmanı banka iflaslarıyla birlikte piyasanın daha da hareketleneceğini belirtti.

Altın rekor kırmaya devam ediyor

Altın fiyatları üzerindeki yükselişler hakkında değerlendirme yapan altın uzmanı İslam Memiş yılın ilk çeyreğine geride bırakırken altının yükselişte olduğunu ve altın ve gümüş fiyatlarının nisan ayında yapmış olduğu rekorun ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

Bu dönemde altın bozdurulmaması gerektiğini altının daha da yükseleceğini ifade eden altın uzmanı şu dönemde herhangi bir alım veya satış için acele edilmemesi gerektiğini ve yükseliş ve düşüşün halen kesin olmadığını dile getirdi. Piyasanın bir çıkış yolu aradığını ve belirsizliğin büyük olduğunu da ayrıca sözlerine ekledi. Açıklamasının devamında gram altının 1550 TL’ye kadar ulaşacağını belirten altın uzmanı bu yükselişin yaz döneminde olacağını da ifade etti. İçinde bulunduğumuz dönemde risk alınmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.