HBS Anketlerinde Şok Gelişme! Ankara İçin Rakamlar Şaşırtıcı

HBS Anketlerinde Şok Gelişme! Ankara İçin Rakamlar Şaşırtıcı
Türkiye gündeminde en çok konuşulan konular arasında yaklaşan seçimler yer alıyor. Bu kapsamda ise HBS tarafından düzenlenen anketlerde çarpıcı rakamlar dikkatleri çekti.

Türkiye gündeminde en çok konuşulan konular arasında yaklaşan seçimler yer alıyor. Bu kapsamda ise HBS tarafından düzenlenen anketlerde çarpıcı rakamlar dikkatleri çekti. HBS tarafından yapılan ankette Recep Tayyip Erdoğan'ın gerilemesi ise şaşırtıcı gerçekler arasında yer alıyor. Anketlerde görülen gelişmeler tüm dünya gündeminde de büyük yer tuttu.

Seçimlerin yapılmasına çok kısa bir zaman kala düzenlenen anket, Recep Tayyip Erdoğan'ın gerileme yaşadığını gözler önüne serdi. Anketten elde edilen veriler ise 2018 yılına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın %9.1'lik gerileme yaşadığını gösterdi. Bu çarpıcı gelişme Türkiye'nin gündeminden bir an olsun düşmüyor. Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen ankette geçen senelere bakarak %9.1'lik bir gerileme yaşıyor. Anket sonuçları yaklaşan seçimlerin bir hayli hareketli geçeceğini de gösteriyor.

HBS Araştırma Ankara İçin Düzenlenen Anket Sonuçlarını Açıkladı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri konusunda yeni anket sonuçları da ortaya çıkmaya devam ediyor. HBS Araştırma tarafından Ankara için düzenlenen anketin sonuçları da bu sabah saatleri ile paylaşılmış oldu. Verilerde ise dikkat çeken ayrıntılar ve detaylarda bulunuyor.

2018 yılında yüksek bir yüzde oranı alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılında düzenlenen ankette bir hayli gerileme yaşıyor. Anket sonuçları tartışmalı konuları da beraberinde getirdi. Yapılan anketten elde edilen sonuçlarda ise Cumhur ittifakının %9.1'lik bir gerileme yaşadığı rahatlıkla görülebiliyor. Bu konu ise tüm Türkiye gündeminde büyük yer tutuyor. Şimdilerde seçimin nasıl bir şekilde sonuçlanacağı ise merak içerisinde bekleniyor.