Gökhan Alkan'ın Oynamış Olduğu Kraliçe Dizisi Oyuncu İçin Yeni Fırsatları Ortaya Çıkardı

Gökhan Alkan'ın Oynamış Olduğu Kraliçe Dizisi Oyuncu İçin Yeni Fırsatları Ortaya Çıkardı
Günümüzde deprem felaketi ile yüzleşmiş olan ve büyük bölümü hasar gören Antakya'da çekimi olan Kalp Yarası dizisi, yayınlandığı döneme damgasını vurmuştu.

Günümüzde deprem felaketi ile yüzleşmiş olan ve büyük bölümü hasar gören Antakya'da çekimi olan Kalp Yarası dizisi, yayınlandığı döneme damgasını vurmuştu. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de başrolde oynamış ve dizi hikâyesini en güzel şekilde izleyicilere yansıtmışlardı. Başarılı oyuncu magazin haberlerinde görünmeyi pek sevmeyen ve devamlı olarak işleri ile ön plana çıkmak isteyen bir oyuncudur.

Benimsemiş olduğu yeni bir proje ile tekrardan ekranlar karşısında olmak oyuncuyu çok mutlu etti. Dizide canlandırmış olduğu rol sebebi ile hem basketbol oynayan hem de bu spora büyük ilgisi bulunan Gökhan Alkan bu şekilde basketbol deneyimini de artırmış oldu. Dizide yüksek performans sergilemek için özel olarak basketbol dersi alan oyuncu rolünü tam anlamıyla oynamak istiyor.

Gökhan Alkan Kraliçe Dizisinde Ateş Karakterini Canlandırıyor

Kraliçe dizisinde Ateş karakterine hayat veren Gökhan Alkan bu rolü severek kabul ettiğini ifade ediyor. Türkiye'nin en büyük kanalında bu dizi sayesinde hayranları ile buluşmak oyuncuyu ayrı bir mutluluk katıyor. Canlandırmış olduğu karakteri çok seven hayranları tarafından tam not alan başarılı oyuncu Gökhan Alkan hayat enerjisi ve çalışmayı çok sevmesi ile de ön plana çıkıyor. Sevilen oyuncu rol almış olduğu projelerde partnerleri ile de çok konuşulan bir isimdir.

Kalp Yarası dizisinde Yağmur Tanrısevsin ile izleyicileri etkisi altına alan başarılı oyuncu çok güzel bir sezon geçirerek büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Günümüzde kraliçe dizisinde Ateş karakterine hayat veren ve Burcu Özberk ile başrol oynayan Gökhan Alkan sosyal medyada çok konuşuluyor. Partneri ile çok iyi anlaştığını ifade eden Gökhan Alkan onun içinde ne desem az harika bir insan ve harika bir başrol oyuncusu diye ifade etti