Gibi 4.sezon 1.bölüm izle, nasıl izlenir? Dizipal güncel giriş adresi Nisan 2023

Gibi 4.sezon 1.bölüm izle, nasıl izlenir? Dizipal güncel giriş adresi Nisan 2023
Exxen'in en çok izlenen ve beğenilen yapımları arasında yer alan Gibi dizisinin 4. sezon 1. bölümü bu akşam yayınlandı.

Exxen'in en çok izlenen ve beğenilen yapımları arasında yer alan Gibi dizisinin 4. sezon 1. bölümü bu akşam yayınlandı. Daha önce de 4.sezonun 31 Mart 2023 tarihinde yayınlanacağı açıklanan Gibi dizisinde bugün yeni sezonun ilk bölümü izleyiciler tarafından merakla takip edilmeye başlandı.

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı Gibi dizisinin yeni sezonu yeni maceralara ve repliklere sahne alacak. Dizi yayınlanmasından hemen sonra izleyiciler yeni sezonun ilk bölümünü nasıl izleyebileceğini araştırmaya başladı. Buna göre de dizipal giriş adresi ve gibi 4.sezon 1.bölüm izle sıklıkla araştırılıyor.

GİBİ DİZİ KONUSU

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle kavga etmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermeleridir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri abartı derecede sorun çıkartan bir seviyeye getirirler.

GİBİ YENİ SEZONDA İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Yeni sezon bir nebzede final sezonu olarak nitelendirilse de Feyyaz Yiğit'in diziyi yazmaya devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

Bu sezonda yayınlanacak her hafta yeni bölümlerden dizinin akıbeti belli olacak iken farklı konu ve türlerde ki içeriklerin işlenmeye devam etmesi bekleniyor.

DİZİPAL GÜNCEL GİRİŞ ADRESİ

Dizipal giriş adresi için Twitter üzerinden arama yaparak yeni adrese ulaşılabilir.