Garanti BBVA Şubeye Gitmeye Gerek Kalmadan 1000 TL Hediye Ediyor

Garanti BBVA Şubeye Gitmeye Gerek Kalmadan 1000 TL Hediye Ediyor
Garanti BBVA, müşterilerine sunmuş olduğu güncel kampanyasını duyurdu. 1000 TL hediye kapsamında yapmış olduğu duyuruda müşterilerine özel kampanya oluşturdu.

Garanti BBVA, müşterilerine sunmuş olduğu güncel kampanyasını duyurdu. 1000 TL hediye kapsamında yapmış olduğu duyuruda müşterilerine özel kampanya oluşturdu. Garanti Bankası kampanyasına katılmak isteyen ve gerekli şartları sağlayabilen müşteriler için 1000 TL hediye kampanyası başlattı. Kampanya son katılım tarihi 30 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Garanti Bankası’nın yapmış olduğu açıklamalara göre şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olanlar ve kredi kartı kullananlar bu kampanyadan yararlanabilecekler. Bu kapsamda kredi kartı başvurusu onaylanan banka müşterilerine 1000 TL ve üzeri harcamalarında 1000 TL kazanma hakkında sahip olacaklar. Üstelik 10.000 TL’ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans seçeneklerinden yararlanabilecekler.

Kampanya Katılım Detayları ve Başvuru Koşulları

1 Nisan ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada Garanti Mobil uygulamasını indirerek Bonus kredi kartı ya da Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan garanti müşterileri bu kampanyadan 20 Mayıs 2023 tarihlerine kadar yararlanabilecek. Kampanyaya katılım tek seferde gerçekleşecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için Garanti Bankası müşterisi olmak aranan şartlar arasındadır. Bunu dışında Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartına başvuru yapan Garanti BBVA müşterileri, Garanti Bankası resmî internet adresi üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Kampanya kullanım koşulları arasında Money veya Bonus kredi kartları haricinde bulunan Bonus Flexi, Ticari kartlar, Flexi, Paparacard Bonus müşterileri ve Bonus Genç kartlarına sahip olanlar kampanyaya dahil edilmeyecekler. Kampanya koşulları içerisinde bulunmayan bir diğer kart olan personel kartları da kampanyaya dahil edilmeyecektir. Ayrıca sanal kart alışverişleri de kampanya içerisinde değildir.

Kampanyada kazanılan bonuslar 27 Mayıs ve 27 Haziran tarihleri arasında kullanıma açıktır. Kampanyadan kazanılan bonuslar en çok harcama yapılan Garanti kartına yatırılacaktır. Geçerlilik tarihi geçen ve kullanılmayan bonuslar ise 28 Haziran tarihinde tekrar geri çekilecektir. Kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA müşterisi olmak ve tek seferlik 1000 TL ve üzeri harcama yapmak sunulan koşullar arasındadır. Kampanyada düzenli ödeme talimatı veren müşteriler ve otomatik ödeme talimatı kullanan müşterilerde vergi ödemeleri dahil edilmeyecektir. Kampanya online alışveriş ve mobil uygulama ödemelerinde geçerli değildir.