Faizsiz Nakit Kredi Fırsatı! 20 Bin TL Veriliyor

Faizsiz Nakit Kredi Fırsatı! 20 Bin TL Veriliyor
Bankalar müşteri çekmek için çeşitli kampanyalar başlatır. DenizBank, acil paraya ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir kampanya duyurdu.

Bankalar müşteri çekmek için çeşitli kampanyalar başlatır. DenizBank, acil paraya ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir kampanya duyurdu. Banka 20 bin TL'ye kadar faizsiz para veriyor. Bu nedenle DenizBank müşterileri 10 bin TL faizsiz kredi ve 10 bin TL taksitli faizsiz avans alacak.

Faizsiz Kredi Nasıl Alınır

DenizBank müşterileri 20 bin TL faizsiz para kazanıyor. Banka, resmî internet sitesinde faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans kullandıracağını duyurdu. Kampanyadan 05.04.2023 – 05.05.2023 tarihleri arasında DenizBank Mobil’i indirip "Müşteri Ol" butonuna tıklayarak ilk kez DenizBank üyelik işlemini tamamlayan yeni DenizBank müşterileri yararlanacaktır. Kampanya dahilinde kredinin aylık faizi, kredi hayat sigortası, KKB puanınız, genel borç durumunuz ve kullanılan kanala göre değişmektedir.

Mobil DenizBank kanalından yapılan kredi ödemelerinde 10 bin TL'lik kredinin, maksimum 6 ay vade ve aylık %0 faiz oranı ile kullanılabilmesi için kredinin hayat sigortalı ve genel borç olan KKB puanı ile kullanılması gerekmektedir. Bu kredi koşullarından biri veya birkaçı yerine getirilmediğinde aylık faiz %0'ın üzerine çıkabilir. Kredi, hayat sigortasız kullanılır ise, aylık faiz oranları müşterilerin borcuna ve KKB puanına göre %2,28 ile %3,60 arasında değişkenlik gösterebilir.

Kampanya Katılım Detayları

Kampanyada kullanılan minimum kredi tutarı en az 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10 bin TL ve maksimum vade 6 aydır. Kampanyadan ilk kez banka müşterisi olan ve kredi başvurusunda bulunan kişiler faydalanacaktır. Banka faiz oranlarında değişiklik yapma, gelir belgesi gibi evraklar isteme, onaylanan krediyi kullandırma ve bu aşamada kefil isteme gibi haklara sahiptir. Faizsiz kredi kapsamında kampanya yapılmış olsa da kredi kullanılmak istenilen tutar 10 bin TL’yi aştığında faiz uygulaması yapılacaktır. Her birey faizsiz kredi kampanyasından sadece bir kez yararlanabilir.