Emeklilere Promosyon İçin Şaşırtıcı Bir Rakam Tam 25.000 TL Ödenecek

Emeklilere Promosyon İçin Şaşırtıcı Bir Rakam Tam 25.000 TL Ödenecek
EYT ile emekli olmayı hak kazananların son zamanlarda en çok sorgulamış oldukları soru promosyon ücretleri olduğu için her türlü bankadan tekliflerin yağdığını biliyoruz.

EYT ile emekli olmayı hak kazananların son zamanlarda en çok sorgulamış oldukları soru promosyon ücretleri olduğu için her türlü bankadan tekliflerin yağdığını biliyoruz. Emeklilere son teklif yine yağmaya devam ediyor. her bankanın promosyon ücreti için adeta yarıştığı bu konuda emekliler kazançlı çıkacak.

En Yüksek Promosyon Hangi Banka Veriyor

Türkiye'de SGK BAĞ-KUR ve emekli sandığı emeklileri ilgilendiren promosyon her banka için değiştiğini biliyoruz. Özellikle özel bankaların promosyon konusunda birbirleri yarıştığı bu süreçte promosyon soruları sorgulanmaya başladı. En yüksek promosyonlu ise Denizbank 25.000 Türk Lirası olarak güncelledi. Buna göre maaşını belirlenmiş olan süre içerisinde tutan kişiye özellikle bu şekilde ödeme yapılacak. Rekor denebilecek tutar ise emeklinin yüzünü güldürdü. Bilindiği gibi EYT ile emekli olanlar ilk maaşlarını aldılar. Hatta bayram ikramiyesi de alan EYT'li emekliler Bu kez maaşlarını hangi banka üzerinden alacaklarına sorgulamaya başladılar.

Dolayısıyla en yüksek promosyon tutarını veren banka ile anlaşma yapacaklarını kararlaştırdılar. Bu anlamda 3 yıl kadar maaşını aynı banka üzerinden alan kişilere belli promosyon tutarları ödenecek. en yüksek promosyon ise Denizbank tarafından verilirken bu anlamda yine son söz emeklinin olacak. Yıllarca çalışıp emekli olmaya hak kazanan emeklilerin haklarını aldıkları bu maaş ile yine promosyon ile değişecek. Dolayısıyla promosyon dediğimiz yılda bir kez ödenen tutar yüksek olması emeklinin yükünü hafifletecek. her bankanın vermiş olduğu promosyon tutarı farklı olduğu gibi süreçte farklı işliyor. Sadece emekli aylığı almaya hak kazanan kişi bizzat gidip bankaya başvuru yapması isteniyor.

Emeklilikte Önemli Olan Promosyon İçin Başvurular Yapılmaya Devam Ediyor

Promosyon maaşı dediğimiz banka ile sözleşme yapıldığı takdirde bir defa aldığına mahsus emekliye ödenen tutar her banka için değişmektedir. Buna göre emekli aylığını banka üzerinden şahıs kendisi alıyor. istediği bankadan maaş alma özgürlüğüne sahip olan kişiler promosyon ayrı almaya hak kazanıyor. Promosyon sadece emekliler için değil ayrıca çalışanlar için geçerlidir. ancak emekliler için 25 bin TL Denizbank tarafından promosyon olarak yatırılacak. Denizbank Bu konuyla ilgili açıklamalarını yapmış bulunuyor. Dolayısıyla maaşını Bu banka üzerinden almak isteyenlere ödenecek tutar oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.