Emekli Olan Vatandaşların Dikkatine Ödeme Oranı 10.000 TL'ye Kadar Yükseltildi! 30 Nisan'a Kadar Bankayı Ziyaret Edin

Emekli Olan Vatandaşların Dikkatine Ödeme Oranı 10.000 TL'ye Kadar Yükseltildi! 30 Nisan'a Kadar Bankayı Ziyaret Edin
Emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama daha yapıldı. Bankalar, emekli olan vatandaşları kendine çekmek için promosyon kampanyalarını arka arkaya duyurmaya devam ediyor.

Emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama daha yapıldı. Bankalar, emekli olan vatandaşları kendine çekmek için promosyon kampanyalarını arka arkaya duyurmaya devam ediyor. Emekliler de nakit para avantajını kaçırmamak için emekli promosyon kampanyası ile alakalı haberleri yakın bir şekilde takip ediyor. Emekli maaşını taşımış olan banka müşterileri banka tarafından nakit promosyon ödemesine hak kazanıyor. ING Bank'ta emekli promosyon kampanyasını güncel olarak duyurdu. Kampanya kapsamı dahilinde emekli olan vatandaşlara 10.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

Emekli Promosyon Ödemesini Hangi Banka Fazla Yapıyor

Emekli promosyonunu hangi banka daha çok veriyor sorusunun yanıtını merak eden vatandaşlar için, ING Bank tarafından emekli promosyon kampanyasının açıklanması üzerine en yüksek promosyon oranını ING Bank uyguluyor denilebilir. Banka resmî sitesi üzerinden emekli promosyon miktarını emekli vatandaşları duyurdu.

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan vatandaşlara 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca otomatik fatura talimatını ise 1500 TL ilave nakit promosyon uyguluyor. Buna göre toplam olarak 10.000 TL promosyon ödemesi yapmış oluyor. Yapılmış olan açıklamaya göre yeni emekliler ve emeklilikte yaşa takılanlara uygulanan yasa gereği emekli olan vatandaşlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabilecek.

ING Bank Emekli Promosyon Kampanya Ayrıntıları ve Şartları

Emekli promosyon kampanyası kapsamında başlatılmış olan kampanyayla ilgili şu açıklamalar yapıldı. 3500 TL maaş alan vatandaşlar 3.500 TL hariç, 5100 TL promosyon ödemesi alacak. 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaş alan vatandaşlar 7.500 TL haricinde, 5.950 TL promosyon ödemesi almaya hak kazanacak. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alan vatandaşlar 10.000 TL haricinde 7650 TL promosyon ödemesi alabilecek.