Doğalgaz faturalarında %20 indirim istiyorsanız bunu yapmanız yeterli! İşte o şartlar

Doğalgaz faturalarında %20 indirim istiyorsanız bunu yapmanız yeterli! İşte o şartlar
Kampanyaların devam ettiği banka sektöründe doğalgaz faturalarına ilişkin bazı kampanyalar başladı. Bugün bir banka, doğalgaz faturalarına indirim yapacağını açıkladı.

Son zamanlarda kampanyaların arka arkaya gelmeye başladığı bankacılık sektöründe özellikle de masrafı artan alanlara yönelik kampanyalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda market ve gıda alanında çeşitli kampanyaları yoğun şekilde artıran bankalar, vatandaşların ödeme güçlüğü çektiği faturalara ilişkin de düzenlemeler gerçekleştirmeye başladı. Bu kampanyalardan birini Garanti BBVA isimli özel banka açıkladı.

Faturalar arttıkça bu faturaların nasıl ödeneceği de merak konusu oldu. Bu konu ile ilgili açıklama Garanti bankasından geldi. Geçtiğimiz haftalarda çok sayıda farklı kampanya yapan Garanti BBVA, bu kez kampanya kapsamında doğalgaz faturalarında indirim yapacağını duyurdu. Garanti bankası oğalgaz faturaları adına indirim oranını yüzde 20 olarak açıkladı. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar adına bazı şartlar belirledi. Kampanyaya dair ayrıca yazılı açıklama yapan banka, bu şartların detaylarını verdi. İşte Garanti BBVA’nın şartları…

Garanti BBVA yüzde 20 indirim kampanyası

15 Nisan 2023 tarihine kadar Garanti mobil üzerinden temassız müşteri teknolojisini kullanan tüm kişilerin kampanyadan yararlanabileceğini açıklayan Garanti BBVA, yeni müşterilerinin 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ödeyecekleri doğalgaz faturasının yüzde 20’sinin geri iadesini gerçekleştireceğini duyurdu.

Bu açıklama kapsamında banka en yüksek iade tutarını 300 TL olarak belirledi. Fatura ödemesi hesaptan yapıldıysa verilecek ödül yüklemesinin Vadesiz TL mevduat hesabına; kredi kartından yapıldıysa da kredi kartı ekstresine yansıtılacağını ayrıca belirtti.

İndirim kampanyasında mobil uygulama kullanma şartı

Kampanya kapsamında bazı şartlar belirleyen Garanti BBVA, bu şartlardan ilkini; “Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler ödüle hak kazanamaz” ifadesi ile açıkladı. Yalnızca Garanti BBVA Mobil üzerinden üye olan yeni müşterilerine bu kampanyayı sunan banka geri ödemelerin mayıs ayı içerisinde tamamlanacağını duyurdu. Bu kampanyadan yararlanamayacaklarını belirten yeni müşterilerini de açıklayan Garanti bankası, banka ve bankaya bağlı kurulmuş olan kuruluşların çalışanlarının indirimden faydalanamayacağının altını çizdi.