Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Çok Beğenilen Oyuncusu Aslı Sevi, Azade Karaterini Çok Seviyor

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Çok Beğenilen Oyuncusu Aslı Sevi, Azade Karaterini Çok Seviyor
Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi çok güzel ve aksiyon dolu sahneleri ve kadınların tamamen ön plana çıkmış olduğu hikâyesi ile dikkatleri üzerine topluyor.

Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi çok güzel ve aksiyon dolu sahneleri ve kadınların tamamen ön plana çıkmış olduğu hikâyesi ile dikkatleri üzerine topluyor. Dizi hikâyesinde izleyicinin alakasını çeken başarılı oyuncu Aslı Sevi'yi görüyoruz.

Dizide Azade isimli karakteri canlandıran ve kadının gücünü tam olarak gösterebilen isimlerden bir tanesi olması ile de dizi hikâyesinde öne plana çıkıyor. Başarılı oyuncu Aslı Sevi bu durumun kendisini de çok etkilediğini dizi TV programındaki konuşmasında bahsetti. Başarılı oyuncu ''bence çok güzel bir durum çünkü başarılı ve güçlü kadınlar her zaman toplum içinde örnek olan kişiler olup bayanları bu şekilde teşkil etmelidir'' dedi.

''Yaşamlarını daha kolay ve güzel bir şekilde nasıl yaşanabileceğini diğer kadınlara göstererek örnek olmalıdır'' diye açıklama yaptı. Bu fikrini en güzel şekilde ortaya koyan Azade karakterinin kendisini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını anlatan Aslı Sevi karakterin çok sağ duyulu ve akil birisi olduğunu vurguladı.

Ömer Asaf ve Azade Karakterlerinin Uyumu Konusunda İzleyicilerden Tam Not

Azade ile Ömer Asaf karakterlerini, diziyi takip eden izleyici kitlesi birbirlerine çok yakıştırıyor. Aslı sevi Azade karakterinin çok şefkat dolu olduğunu ama aynı zamanda güçlü kişilikleri tercih ettiğini ifade ediyor. ''Dizi içinde yer alan aksiyon dolu sahneler en çok mutlu olduğum sahneler'' yorumunu yapan oyuncu çalışma esnasında güvenliği oluşturabilmek için eğitildiğini ve çocukluğundan da gelen bir alışkanlık olduğunu belirtti. Azade karakterinin vermiş olduğu hissiyatı ekrana yansıtmak da hiçbir şekilde sıkıntı çekmiyor. Aslı Sevi kendini geliştirmiş bir kadın karakteri ile sevenleri karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.