Belediyede İşe Girmek İçin İkametgâh Şartı İstenmeyecek! Belediye Alımları Başladı! Kim Kaç Personel Alacak

Belediyede İşe Girmek İçin İkametgâh Şartı İstenmeyecek! Belediye Alımları Başladı! Kim Kaç Personel Alacak
Nisan ayı ile birlikte birçok kamu kurum ve kuruluşu bünyesindeki açığı kapatmak adına personel alım ilanlarını art arda yayınlamaya başladı.

Nisan ayı ile birlikte birçok kamu kurum ve kuruluşu bünyesindeki açığı kapatmak adına personel alım ilanlarını art arda yayınlamaya başladı. Osmangazi Belediyesi ise belediye sınırları içerisindeki ikametgâh şartını kaldırarak 10 adet personeli ikametgâh şartsız alacağını duyurdu.

Belediyeler kendi bünyelerindeki açığı kapatmak adına personel alımlarını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. İŞKUR aracılığı ile yapılan ilan neticesinde belirli belediyeler bünyesinde çalışmak üzere personel istihdamını gerçekleştirileceğini duyuruldu.

Bursa Osmangazi Belediyesi 10 Adet Personel Alacak

Belediyelerin son zamanlarda yayımlamış olduğu ilanlar dikkatleri bir hayli artırmış durumda. İŞKUR resmî internet sitesinde Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı bünyesine alınacak personel alımı ilanını ile ilgili bilgi paylaştı. Üstelik Bursa Osmangazi’de herhangi bir şekilde ikametgâh şartı aranmayacak. Belediye bünyesine ise bu alım ile birlikte 10 adet personel katılmış olacak.

Bursa Osmangazi Belediyesi’nde İşe Başlamak İçin Gerekli Şartlar

Belediye bünyesi tarafından alınacak olan personel için ise belirli şartlar aranmakta. Bu şartlar arasında personelin herhangi bir sistem üzerinden emekli olmaması ve emeklilik şartlarının sağlam olması gerekmekte. Bunun yanında herhangi bir sağlık probleminin oluşmaması ve yapılacak olan arşiv araştırmasının olumlu sonuç vermesi gözetilecek. Görevini yapmaya engel oluşturabilecek herhangi bir bulaşıcı hastalığının olmaması aynı zamanda vardiyalı çalışma sistemini de uyum sağlayabilecek olması gerekmekte.

Bursa Osmangazi Belediyesi bünyesinde çalışmak üzere çöp işçisi olarak göreve başlayacak personelin haftalık olarak 45 saat çalışma süresi olduğu belirtildi. Belirtilen şartları sağlayan personel adaylarının belirtilen tarihler içerisinde Bursa Osmangazi Belediyesi bünyesine başvuruları şahsi olarak kabul edilecek.