HESAPLARA YATTI! Bayram Öncesi Emekli Maaşı Ne Zaman Yatar? Bağ-Kur SSK Bayram İkramiyesi Tarihleri Neler?

HESAPLARA YATTI! Bayram Öncesi Emekli Maaşı Ne Zaman Yatar? Bağ-Kur SSK Bayram İkramiyesi Tarihleri Neler?
Bayram öncesi emekli maaşı ne zaman yatar? Bayram ikramiyesi ödemesi tarihleri neler? Ödeme takvimi neye göre belirlendi? Sosyal Güvenlik Kurumu / SGK Bayram öncesi emekli maaşı ödemesi ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatırılıyor...

Son Dakika… Bayram öncesi emekli maaşı ne zaman yatar? Bayram ikramiyesi ödemesi tarihleri neler? Ödeme takvimi neye göre belirlendi? Sosyal Güvenlik Kurumu / SGK Bayram öncesi emekli maaşı ödemesi ve emekli bayram ikramiyesi ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Buna göre Bağ-kur, SSK, Emekli sandığı emeklileri ne zaman ikramiye ve maaş ödemelerini alacaklar?

Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bayram ikramiyesi ve bayram öncesi emekli maaşı ödemelerinin hangi tarihlerde ve hangi koşullara göre verileceğine dair açıklamada bulundu.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı emeklileri aynı gün mü alacaklar yoksa farklı günlerde mi bayram öncesi emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri yatırılacak?

Bakanlığın verdiği tarihler 24 Haziran Kurban Bayramı öncesi 17 – 23 Haziran olarak bildirilmişti.

Son Dakika Haberi – Bayram Öncesi Emekli Maaşı ve Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatırılacak? SGK bayram ikramiyeleri ve emekli maaşları ödemelerine 17 Haziran tarihinde başladı ve ödemeler 23 Haziran günü de devam edecek. Buna göre 15 milyon civarında emekli bayram öncesi ikramiye ve maaşlarını alacaklar.

Sosyal Güvenlik Kurumu Bayram İkramiyesi ve Emekli Maaşı Ödeme Takvimi

Sosyal Güvenlik Kurumu Bayram İkramiyesi ve Emekli Maaşı Ödeme Takvimi

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Emekli maaşlarının bayramdan önce ödemelerinin yapılacağını duyurmuş ve milyonlarca emeklinin yüzünü güldürmüştü. Buna göre SGK ve Bakanlık tarafından yapılan çalışma sonrası emekli maaşları ve ikramiyelerin ödeme takvimleri de oluşturuldu.

5 günlük bir sürece yayılan ikramiye ve emekli maaş ödemeleri, SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı emeklilerine farklı günlerde verilmesi için düzenlendi. Buna göre bayram öncesi emekli maaşı ne zaman yatar?

Kurban Bayramı Öncesi Emekli Maaşı ve İkramiye Ödeme Tarihleri

Sosyal güvenlik kurumuna bağlı SSK emeklileri, emekli aylıkları ve ikramiye ödemelerini 17 Haziran ila 21 Haziran tarihleri arasında alacaklar. Açıklanan takvime göre:

  • Emekli aylığı ödeme zamanı 23 ila 24 Haziran olan emekliler 20 Haziran Salı günü ödemelerini alacaklar.
  • Emekli aylığı ödeme zamanı 25 ila 26 Haziran olan emekliler 21 Haziran Çarşamba günü ödemelerini alacaklar.

NOT: Bu tarihlerden önceki emekliler ödemelerini aldılar.

Bağ-Kur Emekli Aylığı ve İkramiye Ödeme Takvimi

Bağ-Kur emeklileri nin emekli aylık ödemesi ile bayram ikramiyesi ödemeleri 22 Haziran Perşembe günü Hesaplara gönderilecek.

Emekli Sandığı Emeklileri için Emekli Maaşı ve Bayram İkramiyesi Ödeme Takvimi

Emekli sandığına bağlı emekliler için emekli aylığı ve bayram ikramiyesi ödemeleri 23 Haziran Cuma günü hesaplara gönderilecek.

Bağ-Kur SSK ve Emekli Sandığı Emekli Aylıkları ve Bayram İkramiyesi Ödeme Takvimi

  • SSK Emeklileri Emekli Aylığı ve Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi – 17-21 Haziran tarihleri arasında
  • Bağ-Kur Emeklileri Emekli Aylığı ve Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi –22 Haziran tarihinde
  • Emekli Sandığı Emeklileri Emekli Aylığı ve Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi –23 Haziran tarihinde

2023 Mart Ayı içerisinde Başvuran EYT Emeklilerine Çift Bayram İkramiyesi

2023 Mart Ayı içerisinde Başvuran EYT Emeklilerine Çift Bayram İkramiyesi

Mart 2023 tarihinde EYT için emeklilik başvurusunda bulunan fakat emeklilik işlemleri, evrak takibi gibi nedenlerden dolayı emeklilik başvuruları tamamlanmayanlar, Ramazan Bayramı ve Önümüzdeki Kurban Bayramı İkramiyelerini aynı anda alacaklar.

Temmuz 2023 Emekli Zammı Ne Kadar?

Kamu çalışanlarında olduğu gibi Bağ-Kur ve SSK emekli aylıklarına Temmuz 2023 tarihinde ayılın ilk 6 aylık enflasyon oranına göre zam yapılacak. Yılın ilk 5 aylık enflasyon oranı %15,26 olarak belirlendi. Yılın 6. Ayı olan Haziran enflasyon oranı ise Türk İstatistik Enstütüsü tarafından 5 Temmuz Sabahı yayınlanacak. Haziran enflasyon oranı ilk 5 aylık enflasyona eklenerek hem kamu çalışanı memurlar için hem de Bağ-kur ve SSK emeklisi için yapılacak zam oranı belli olacak.