Bankanın Açıklamış Olduğu Promosyon Oranı Herkesi Şaşkına Çevirdi 11.000 TL! Emekliler Kuyruk Oluşturdu!

Bankanın Açıklamış Olduğu Promosyon Oranı Herkesi Şaşkına Çevirdi 11.000 TL! Emekliler Kuyruk Oluşturdu!
Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesi ile beraber emeklilik hakkı kazanmış olan vatandaşların da promosyon araştırmaları daha da hız kazandı.

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesi ile beraber emeklilik hakkı kazanmış olan vatandaşların da promosyon araştırmaları daha da hız kazandı. ING Bank emekli promosyonlarının ne kadar olduğu büyük bir merak konusu oldu. Emekli olan vatandaşlar internet üzerinden en yüksek emekli promosyon ödemesi uygulayan bankayı detaylı bir şekilde araştırıyor. Peki ING Bank promosyon koşulları nedir? Promosyon ödemeleri ne kadar olacak?

ING Bank Emekli Promosyon Oranları

Emeklilikte yaşa takılan yasasının mart ayında yürürlüğe girmesi ile beraber pek çok vatandaş emeklilik hakkı kazanmış bulunuyor. Aynı zamanda yasa sonrasında yapılan 2.000 TL zam sonrasında en düşük emekli maaşı 7500 TL'ye yükseltilmiş durumda. Tüm bu gelişmelerden sonra bankalar da harekete geçti ve promosyon ödemelerinin oranlarını daha da yükseldi. ING Bank emekli promosyon oranlı olarak 10.000 TL'ye kadar ödeme yapacağını açıkladı.

ING Bank emekli promosyon ödemesinden yararlanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve 3 yıl aynı bankada kalma taahhüdü verilmesi gereklidir. Yeni emekli olan vatandaş ilk tam emekli maaşını aldıktan sonra 2-3 gün içinde promosyon ödemesini de beraberinde alacak. ING Bank güncel tutarlarına göre 3.500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlar 5.100 TL promosyon ödemesi alacak. 3.500 TL ve 7.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 5.950 TL promosyon ödemesi alacak. 7.500 TL ve 10.000 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar ise 7.650 TL alacak. 10.000 TL ve üstünde emekli maaşı olan vatandaşlar da 8.500 TL promosyon ödemesi alacak. Aynı zamanda otomatik olarak fatura talimatını da aynı bankaya taşıyan vatandaşlara 500 TL , toplam 1.500 TL ilave ödeme uygulanacak.