Aile dizisi 5.bölüm 2.fragman ne zaman yayınlanacak?

Aile dizisi 5.bölüm 2.fragman ne zaman yayınlanacak?
Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve en dikkat çeken yapımlar arasında yer alan Aile dizisi önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve en dikkat çeken yapımlar arasında yer alan Aile dizisi önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Devin ve Aslan'ın düğünü yaşanırken olaylar ardı arkasına geldi. Aslan'ın büyük abisi Cihan'ın düğünde çıkardığı tatsız olaylar sonrası ortalık gelirken medya patronu Ati tarafından da Aslan'a gönderilen mesaj sonrası tüm aile çiftliğin önünde toplandı.

Çiftliğin önünde daha önce ki karşılaşmalarında dikkat çeken Ekrem ve Yağmur ikilisinin sahnesi arasında ise dizinin aynı bölümünde Aslan'ın dikkatini çeken motorsikletli kişi Ekrem'i kalbinin üzerinden vurdu.

Tüm aile yaşanan bu gelişmeler sonrası gerilirken Ekrem'in o sahnesi ise izleyicilerin yüreğini burktu. İzleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

AİLE DİZİSİ 5.BÖLÜM FRAGMANI

Aile dizisinin 5. bölüm fragmanı dizi sonrası yayınlanırken izleyiciler ise 2. tanıtımın gelmesini bekliyor.

Elde edilen bilgilere göre dizinin 5. bölüm 2. tanıtımının Cumartesi günü öğle saatlerinde paylaşılması beklenmekte.

AİLE DİZİ KONUSU

'Aile' dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.