Üniversiteli Öğrencilere Sevindiren Haber!  Bayram Harçlığı Verilecek! Hemen Başvurunuzu Yapın

Üniversiteli Öğrencilere Sevindiren Haber! Bayram Harçlığı Verilecek! Hemen Başvurunuzu Yapın

Ekonomi politikalarıyla ilgili görev üstlenen eski maliye bakanı Mehmet Şimşek üniversite öğrencilerine harçlık verme projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek onayına sundu.

Ekonomi politikalarıyla ilgili görev üstlenen eski maliye bakanı Mehmet Şimşek üniversite öğrencilerine harçlık verme projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek onayına sundu. Konuya ilişkin açıklamalar da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Türkiye’nin ekonomisini güçlendirmek için politikalarımızı iyileştirmek ve geliştirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Mehmet Şimşek ve ekibi bu konuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor’’ diyerek seçim öncesi yaptığı açıklamalarda seçimle beraber çok daha farklı sürprizlerimiz olacak açıklamalarında bulundu.

Ekonomi politikalarını geliştirmek amacıyla üç farklı proje yürüttüklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşın cebini sevindirecek sürprizleri olduğunu söyledi. Yürütülen ekonomi projeleri kapsamında hedeflenen kitlelerden biri de üniversite öğrencileri ve verilecek olan bayram harçlıkları gündeme geldi.

2023 ramazan bayramı öncesi üniversite öğrencilerine bayram harçlıkları verilecek mi? Bayram harçlıkları ne zaman yayacak? Ne kadar yatacak konuları da öğrencilerin merak ettiği konular arasında...

Üniversite öğrencilerine ramazan bayramı öncesi harçlık verileceğini gündeme getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenciler için 1000 TL bayram harçlığı yatıracağını açıkladı. Sadece öğrencilere yapılan destek programlarıyla değil seçimlerle beraber vatandaşa birçok sürprizin olduğunu ifade eden Erdoğan müjdeli haberi açıkladı.

Yapılacak olan ekonomi politikalarının iyileştirilmesi konusunda ak parti vekillerinin projeler kapsamında çalışmalara başladığını duyurdu. Yapılan çalışmaların bazıları seçim öncesi olurken yürütülen projelerin bir kısmı da seçim sonuçlarının ardından hayata geçirilmesi planlanan projeler arasında yer aldığını açıkladı.

Gençlere 1000 TL Bayram Harçlığı

Üniversite öğrencilerine tıpkı emeklilerde olduğu gibi dini bayramlarda, yılda iki kez bayram ikramiyesi verilecek.

Öğrencilere verilecek bayram harçlığının bin lira civarında olması öngörülüyor.

Üniversite Öğrencilerine Verilecek Olan Bayram Harçlıkları Ne Zaman Hesaplara Yatacak?

Üzerinde çalışılan müjdeler önümüzdeki haftalarda kamuoyuyla paylaşılacağı belirtiliyor.

Başvuru şartlarına, ne zaman yatacağına ilişkin resmi bir açıklama gelmedi, üniversite öğrencilerine 1000 TL bayram harçlığına ilişkin detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.