Türk Telekom Turkcell Ve Vodafone Duyuru Yaptı! O Paraların İadesi Yapılacak! İsterseniz Nakit Alın

Türk Telekom Turkcell Ve Vodafone Duyuru Yaptı! O Paraların İadesi Yapılacak! İsterseniz Nakit Alın

Türk Telekom Vodafone ve Turkcell kullanıcılarına duyuru yapıldı ve 263 TL tutarındaki para iadesi hesaplara aktarılacağı bildirildi.

Türk Telekom Vodafone ve Turkcell kullanıcılarına duyuru yapıldı ve 263 TL tutarındaki para iadesi hesaplara aktarılacağı bildirildi. Cep telefonu hattı olan vatandaşlar için son dakika bir karar alındı Ve duyurular yapıldı. Bu duyurular neticesinde 2 yıl sürecek olan bir süreç başlatıldı ve başvuru yapan vatandaşların hesaplarına yönelik olarak 15 gün içerisinde yatırılmak üzere 263 TL tutarındaki para iadeleri verilecek.

Hesaplarınızı Hemen Kontrol Edin

Türk Telekom hattı olanlar Vodafone ya da Turkcell hattı olan vatandaşlara duyurular yapıldı ve hesaplarını kontrol etmeleri konusunda bilgi paylaşıldı. 263 TL tutarındaki para iadesini almak için hesaplarınızı kontrol etmeniz gerekmekte. Türkiye’de cep telefonu sektörü abone sayısı ile birlikte her gün artmaya devam ederken telefon operatörleri de aralarında kıyasıya rekabet içine girmiş durumda.

Telekomünikasyon şirketleri kendi bünyesine müşteri yönlendirme adına hat taşıma yapan kişilere yönelik olarak çok cazip tekliflerle müşterilerin karşısına çıkıyor. Taahhüt suresi dolmuş olan müşterilerine yönelik olarak daha düşük fiyatlardan yararlanılması adına birçok kampanya düzenleniyor.

Cep Telefonunu Başka Operatöre Taşıyanlara Para İadesi Yapılıyor

Birbirleri ile yarış halinde olan Türk Telekom Vodafone ve Turkcell hatlarının kullanıcıları en uygun tarifeyi alabilmek için bazı durumlarda hatlarını değiştirebiliyorlar. Sık sık hat taşımaya neden olan bu durumdan dolayı cep telefonu son 24 aylık süre içerisinde başka bir operatörü taşıyanlara yönelik para iadesi yapılacağı duyuruldu.

Turkcell müşterilerine yönelik olarak başka hatta geçmiş olan vatandaşların geçiş yaptıkları sırada hatlarında kalan TL tutarlarının biriktirilerek talep sonrasında 15 gün içerisinde hesaplara aktarılacağını bildirdi. Bu yüzden daha önce Turkcell’den başka bir yere hattını taşıyan vatandaşların hesaplarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum