TTNET Fatura Borcu Sorgulama ve Ödeme Hizmeti

TTNET Fatura Borcu Sorgulama ve Ödeme Hizmeti

TTNET Fatura Borcu Sorgulama ve Ödeme Hizmeti Detaylar İçin Tıklayınız..

TTNET Fatura Borcu Sorgulama ve Ödeme Hizmeti

Bu yazıda, Türk Telekom (TTNET) internet alt yapısını kullanan kullanıcıların fatura borç bilgilerini nasıl görüntüleyebilecekleri ve ödeme yapabilecekleri hakkında bilgiler paylaşacağız.

Evde internet faturanızı ödemek için hesap numaranız, hizmet numaranız veya internet hizmetinin bağlı olduğu telefon numarası ile günün her saati kolayca ödeme yapabilirsiniz.

Fatura ödeme işlemleri Türk Telekom'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirilir ve güvenliğin sağlanması için uluslararası şifreleme standartları kullanılır.

TTNET İnternet Faturası Borcu Sorgulama İnternet Hesap Numarası, TC Kimlik Numarası (TCKN), İnternetinizin bağlı olduğu Telefon Numarası, Adsl No ya da NET Mobil No ile sorgulama yaparak kolayca borcunuzu öğrenebilir ve ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hesap numaranız veya sözleşme numaranızı bilmeseniz bile yukarıdaki linke tıkladıktan sonra TC kimlik numaranızı girerek de fatura borcunuzu öğrenebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca, TC bilgilerinizi girdikten sonra fatura borç bilgilerinizi görüntülediğinizde aynı ekranda hesap numaranızı / sözleşme numaranızı da görebilirsiniz.

Türk Telekom internet sitesinden verdiğiniz internet hattıyla ilgili otomatik ödeme talimatı değişiklik işlemlerinizi Online İşlem Merkezi veya 444 1 444 Çağrı Merkezi'nden yapabilirsiniz.

Dikkat! Aşağıdaki Uyarıyı Mutlaka Dikkate Alın Kredi kartı bilgilerinizi doğrulamanızı isteyen e-posta veya SMS kesinlikle Türk Telekom tarafından tarafınıza gönderilmeyecektir. Finansal bilgilerinizi ele geçirmeye yönelik bu tür bilgilendirmelere itibar etmeyiniz.

Fatura ile ilgili tüm işlemler ve daha fazlası için Online İşlemler sekmesini Türk Telekom'un yukarıda paylaşılan linki üzerinden kullanabilirsiniz. Ayrıca, Türk Telekom bayileri ve 444 1 444 çağrı merkezinden de detaylı bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.