Sıfır Araç Sahibi Olmak İsteyenler Acele Etsin! 3 Günlük Büyük Fırsat Kaçmaz

Sıfır Araç Sahibi Olmak İsteyenler Acele Etsin! 3 Günlük Büyük Fırsat Kaçmaz

Son zamanlarda araç sahibi olmak isteyenler fiyat pahalılığından dolayı şikâyet ediyor ve kampanya peşinde koşmaya devam ediyor.

Son zamanlarda araç sahibi olmak isteyenler fiyat pahalılığından dolayı şikâyet ediyor ve kampanya peşinde koşmaya devam ediyor. 3 günlük fırsat sunuluyor ve 2023 model sıfır araç sahibi olma imkânı tanımıyor. Bu kampanyaya Fiat araç firması başlatmış durumda ve yoğun ilgi bekleniyor. Üstelik bu satıştan herhangi bir şekilde özel tüketim vergisi alınmıyor. Kısıtlı süre içerisinde satışa sunulacak olan Fiat Egea aracı 260.000 TL’ye ÖTV ödenmeksizin satışa çıktı. Bu fırsattan yararlanmak için bir an önce harekete geçmek ve başvuru yapmak gerekiyor.

Milyonlarca Vatandaşın Hayali Gerçek Oluyor

Bütçesi kısıtlı oluyor sıfır araç almak isteyen vatandaşlara Fiat marka araç şirketinden yepyeni bir teklif sunuldu. Bu kampanya için ise 3 gün boyunca başvuru talepleri alınacak. 2023 model sıfır kilometre bir araca sahip olabilmek için özel tüketim vergisi ödenmeyecek.

Bu çok özel fırsatlardan yararlanmak için 3 günü çok iyi değerlendirmek gerekiyor. İkinci el piyasasının bile çok yüksek olduğu şu günlerde Fiat Egea marka aracın 260.000 TL’ye satışa sunulacağı bilgisini alan vatandaşların neredeyse dudağı uçukladı. Bu haberi görenler hemen fiyat bayilerine koşuyor. 260.000 TL vererek özel tüketim vergisi ödemeden yepyeni bir araç hayali kuranlar acele etsin.

Özel Tüketim Vergisi Alınmayacak

Bu araçları alan herhangi bir şekilde özel tüketim vergisi ödemeyecek. Fiyat tarafından Fiat Egea sedan modeline geçerli olmak üzere 3 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olan bu özel tüketim vergisi ödenmeksizin 260.000 TL’ye yepyeni bir araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

Bu kampanya açıklamasında tavsiye edilen fiyatlar ise 2 Nisan 2023 ve 3 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olmakta. Söz konusu olan araçların fiyatlarını özel tüketim vergisi ve motorlu tüketim vergisi hariç kişinin engellilik durumunu gösteren sağlık raporunu ibraz etmesi durumunda geçerli olacağı bildirildi araca 260.000 TL’ye satın almak isteyen vatandaşların bu şartlara mutlaka uyması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.