Şartları Taşıyan Vatandaşlar Memur Olabilecek! 1983 Sonrası Doğumluların Başvurusu Kabul Edilecek

Şartları Taşıyan Vatandaşlar Memur Olabilecek! 1983 Sonrası Doğumluların Başvurusu Kabul Edilecek

Belirli şartları taşıyan vatandaşlar arasından 500 adet memur alımı yapılacağı duyuruldu. Son haftalarda bakanlıklar ve kurumlar bünyesine personel alımı için hızlı bir şekilde ilan vermeye başladı.

Belirli şartları taşıyan vatandaşlar arasından 500 adet memur alımı yapılacağı duyuruldu. Son haftalarda bakanlıklar ve kurumlar bünyesine personel alımı için hızlı bir şekilde ilan vermeye başladı. Personel alımına çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı da katılmış durumda. Bakanlık bünyesine KPSS puan şartını taşıyan kişiler arasından 500 adet memur alımı yapacağını bildirdi.

Bunun için ise 1983 yılı ve daha sonrasında doğanları kapsayacak olan personel alımı ilanının detayları için Çevre Şehircilik İklimleştirme Bakanlığı internet sitesi araştırılabiliyor. 500 adet memur alımı yapılacağı Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilan edildi. Alacakları personel içinizde belirli şartları aradıklarını da açıkladı.

Hangi Alanlarda Personel Alımı Yapılacak

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bünyesinde çalıştırılmak üzere 500 adet personel alım ilanı resmiyet kazandı. Buna göre çok farklı alanlardan personel alımı yapılacak. İnşaat mühendisi makine mühendisi çevre mühendisi elektrik elektronik mühendisi harita mühendisi jeoloji mühendisi mimar jeofizik mühendisi uzman ve avukatlar gibi birçok kategoride toplamda 500 adet olmak üzere personel alımı yapılacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bünyesine alınacak olan personelin amacı ise nitelikli personel ihtiyacının açığını kapatmak. 35 adet makine mühendisi 35 adet çevre mühendisi 25 adet harita mühendisi 233 adet inşaat mühendisi 25 adet harita mühendisi 35 adet elektrik elektronik mühendisi 20 adet jeoloji mühendisi gibi birçok kategorilerde belirli sayılarda personel alımı yapılacak.

Başvuruları ise çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvuru şartları arasında da lisans ve yüksek lisans mezunlarından ve açıklanan bölümlerin ilgili lisans ve yüksek lisans bölümlerinden mezuniyet şartı da aranacak. Adaylar için belirli şartlar aranırken KPSS 3 puan türünden en az 70 puan alma şartı da gözetilecek. Vasıf olarak alınacak personel için göreviyle ilgili en az 3 yıl boyunca deneyim sahibi olması da aranan şartlar arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.