Prison Break Dizisi Yeniden Çekiliyor! Hem de Türk Versiyonu! Bakın Hangi Ünlüler Var

Prison Break Dizisi Yeniden Çekiliyor! Hem de Türk Versiyonu! Bakın Hangi Ünlüler Var

İzleyenleri mest eden ve oldukça büyük bir kitleye sahip olan Prison Break dizi yeniden çekiliyor üstelik Türk versiyonu izleyiciler tarafından oldukça yüksek bir ilgi gören dizi her bölümüyle izleyicileri kendine hayran bırakmıştı.

İzleyenleri mest eden ve oldukça büyük bir kitleye sahip olan Prison Break dizi yeniden çekiliyor üstelik Türk versiyonu izleyiciler tarafından oldukça yüksek bir ilgi gören dizi her bölümüyle izleyicileri kendine hayran bırakmıştı. Bunun üzerine yapımcı şiirlerle harekete geçti ve diziyi Türk versiyonu olarak uyarlamaya karar verdi dizi daha yayınlanmadan haber büyük ilgi çekti ve birçok kişinin ilgi odağı oldu.

Dizinin Bitişi Seyirciyi Üzmüştü

Dizi yayınlandıktan Sonra kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine hitap etmeye başlamış ve çok seçilmişti ama dizinin birisiyle birlikte seyircinin büyük bir kısmı üzüntü duymuştu dizinin yeniden çekilecek olması izleyici kitlesini de tatmin edeceğe benziyor.

Oyuncu Kadrosu Şaşırttı

Çekimleri henüz başlamamış olan dizinin sızdırılan oyuncu kadrosu ilginç isimlerle birlikte tanıdık simalara da ev sahipliği yapıyor dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Burak Özçivit ve birçok yıldız ismin olacağı iddia edildi şaşırtan kadronun yapımcı koltuğunda ise Mahsum Kırmızıgül ve Osman Sınav olacağı düşünülüyor.

Dizi Nerede Çekilecek

Dizinin çekimleri için henüz net bir şehir belirlenmiş değil ama öncelik İstanbul ve çevresine verilmiş durumda özellikle yönetmenlerin de İstanbul dışına çıkmak istememesi bu durumda etkili bir sebep oluyor ama İstanbul'a alternatif olarak Antalya, İzmir, Eskişehir de kullanıma müsait şehirlerarasında yer alıyor.

Dizi Kaç Sezon Olacak

Orijinal versiyonu 5 sezon olan dizinin, izleyici kitlesini yakalaması halinde orijinaline bağlı kalarak yeniden yazılacağı ve 5 sezonun dışına çıkılacağı ön görülmekte yani dizinin 5 sezon değil en az 10 sezondan oluşacağı kesinleşmiş gibi durumda dizinin sevilmesi halinde sezonları insiyatif kullanarak devam ettirileceği de gündemde.

Oyuncular Ne Kadar Kazanacak

Oyuncu kadrosunun netlik kazanması ile birlikte oyuncuların alacağı ücretler de merak konusu olmaya başladı kesin olmamakla birlikte söylenen rakamlar dudak uçuklatıyor. Başrol oyuncularının 50.000 doların üzerinde bir ücret alacağı konuşulurken yapımcı ve yönetmenin alacağı ücret sır gibi saklanıyor. Ücretlerin bu denli yüksek tutması yapılacak işin ne kadar önemli ve kaliteli olduğunu gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.