Pegasus En Az Lise Mezunu Personel Arıyor! Yüksek Maaş Ödemesi Yapılacak! Binlerce Kişi Başvuru Yaptı

Pegasus En Az Lise Mezunu Personel Arıyor! Yüksek Maaş Ödemesi Yapılacak! Binlerce Kişi Başvuru Yaptı

Nisan ayının gelmesi ile birlikte birçok kurum ve kuruluş devlet sektörü ve özel sektörü olmak üzere bünyesinde oluşturulan personel alışığını gidermek amacıyla ilan paylaşmaya devam ediyor.

Nisan ayının gelmesi ile birlikte birçok kurum ve kuruluş devlet sektörü ve özel sektörü olmak üzere bünyesinde oluşturulan personel alışığını gidermek amacıyla ilan paylaşmaya devam ediyor. Pegasus ise yapmış olduğu bir açıklama neticesinde bünyesine personel alım ilanı yapacağını duyurdu.

Pegasus hava yolları aracılığı ile yapılan açıklama neticesinde farklı farklı kadrolarda olmak üzere en az lise mezunu olan adaylardan işçi alımı ve personel alımı yapacağına dair ilan paylaşıldı. İlanlar siteye girip incelendiği zaman ise başvuruların başladığı görülüyor.

Pegasus Hava Yolları’na Personel Başvurusu

Personel olarak Pegasus Havalimanı’nda çalışmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuldu ve başvuru tarihleri aralığında başvuru yapan adaylar içerisinden personel alımını yapılacağı ilan edildi. Buna göre bazı kadrolarda farklı kategorilerde ve farklı üniversite mezuniyetleri içinden eleman alınacak.

Örneğin simülatör şef teknisyeni pozisyonunda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak. Bunun için üniversite bölümlerinde mezun olmuş elektrik bilgisayar elektronik mekatronik otomasyon ve havacılık bölümlerinden herhangi birinden mezuniyet şartı aranacak. Bunun yanı sıra en az 4 yıl boyunca sektörde deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Teknik olarak hazırlanan dökümanları okuyacak aktaracak derecede yazılı ve sözlü İngilizce diline sahip olması, ms ofis programlarını aktif bir şekilde kullanıyor olması, vardiyalı olarak çalışacak sisteme uyum sağlayabilmesi gerekiyor. Başvuracak olan erkek adayları için askerliği ile herhangi bir ilgisinin bulunmaması ve tercihen Anadolu Yakası’nda ikamet eden ya da edebilecek olan kişiler arasında tercih edilecek.

Yine hava yolları bünyesinde simülatör teknisyene de alınacak. Bu pozisyon için elektrik elektronik bilgisayar mekatronik otomasyon ve havacılık bölümlerinden yine mezuniyet şartı alınacak. Teknik dokumanları okuyacak İngilizceye sahip olmak, ofis programlarına aktif bir şekilde kullanmak ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, erkek halaylar için askerlikle ilişkinin bulunmaması ercihen İstanbul Anadolu Yakası’nda oturması ve ikamet ediyor olması gerekiyor.

Pegasus Hava Yolları’ndan bunun gibi daha birçok kategoride personel alım ilanı Pegasus havayollarının resmi internet sitesi üzerinde yer almakta olup başvuruların bitmeden bir an önce ilgili evraklarla müracaat edilmesi gerekmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.