Milli Eğitim Bakanlığı Personel Açığını Acil Olarak Kapatacak! 13 Bin TL İle Çalışacak Personel Aranıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Açığını Acil Olarak Kapatacak! 13 Bin TL İle Çalışacak Personel Aranıyor

Mart ayının son haftasının gelmesiyle birlikte birçok kurum ve kuruluş ilanlarını yayımlamaya bir bir başladılar. Milli Eğitim Bakanlığı daha personel alım ilanını yayımlayan kurumlar arasına girdi.

Mart ayının son haftasının gelmesiyle birlikte birçok kurum ve kuruluş ilanlarını yayımlamaya bir bir başladılar. Milli Eğitim Bakanlığı daha personel alım ilanını yayımlayan kurumlar arasına girdi. Buna göre bakanlık tarafından 18 yaşında ve 45 yaşında olan toplamda 13 bin lira maaş ile çalışacak memur alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan son açıklamalarla birlikte kadrolar toplamı 5.000 âdete yükseldi.

Geçtiğimiz hafta milli eğitim bakanlığı tarafından yapılan personel açıklaması ile birlikte merkez teşkilatlarında ve taşra teşkilatlarında olmak üzere personel istihdamı yapılacağı açıklanmıştır.

Son Başvuruyu Kaçırmayın

Geçtiğimiz günlerde milli eğitim bakanlığı aracılığı ile yapılan açıklama neticesinde merkez ve taşla teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplamda 5000 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Bu ilana başvuru yapmak için belirlenen tarihler arasında müracaat etmek gerekiyor.

Toplamda 5000 adet sözleşmeli personel alımı için bakanlık tarafından merkez teşkilatları dışında toplamda 81 il için öngörülen 4.746 kişilik sözleşmeli konumda çalışacak personel pozisyonunun önceliği deprem felaketi yaşanan illere verileceği açıklandı.

Bakanlık ailesine katılacak olan yeni personelin Milli Eğitim Bakanlığı’na hayırlı olması temennisi yapıldı. Bakanlık bünyesinde yapılacak olan taşra teşkilatları için toplamda 4000 adet büro personeli, 500 adet hemşire 125 adet diyetisyen 100 adet mühendis 21 adet avukat alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde merkez teşkilatı olan Ankara için ise toplamda 250 adet büro personeli ile 4 adet avukat alımı yapılacağı duyuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan duyuru neticesinde alımlar için öğrencisi seçme ve yerleştirme merkezi tarafından yayınlanacak olan ilgili kılavuz aracılığı ile başvurular gerçekleştirilecek. . 81 il için toplamda 5.000 adet personel alım ilan başvuruları süreler içerisinde yapılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.