Kurtlar vadisi Güllü Erhan’ın Son Halini Görenler Şaşırttı! Erhan Ne Yaptın Sen Kendine

Kurtlar vadisi Güllü Erhan’ın Son Halini Görenler Şaşırttı! Erhan Ne Yaptın Sen Kendine

Kurtlar Vadisi Pusu, Türk TV tarihinin en sevilen dizilerinden biri olarak belleklere kazınmıştır. Dizi, 2007 senesinde yayınlanmaya başlamış ve 2016 senesine kadar Aralıksız devam etmiştir.

Kurtlar Vadisi Pusu, Türk TV tarihinin en sevilen dizilerinden biri olarak belleklere kazınmıştır. Dizi, 2007 senesinde yayınlanmaya başlamış ve 2016 senesine kadar Aralıksız devam etmiştir. Dizi, bilhassa ana karakterleriyle seyircilerin sevgisini kazanmıştır. Bu karakterlerden bir tanesi de Güllü Erhan’dır. İşte güllü Erhan’ın değişimi şaşırttı.

Güllü Erhan Kimdir?

Kurtlar Vadisi Pusu’da Güllü Erhan karakterini canlandıran oyuncu, Necati Şaşmaz’dır. Güllü Erhan karakteri, dizi boyunca itaati ve cesaretiyle seyircilerin kalbinde taht kurmuştur. Güllü Erhan, Türk mafyası içerisinde mühim bir isim olmaktadır. Kumpaslar, entrikalar ve ihanetlerle dolu yaşamı, dizi boyunca seyircilere heyecan dolu anlar yaşatmıştır.

Güllü Erhan’ın Son Haline İlişkin Görüntüler

Güllü Erhan karakteri, son günlerde yaşadığı değişimlerle seyircilerin gündemine oturdu. Daha önce sıkı bir fiziksel yapıya sahip olan Güllü Erhan, son günlerde aldığı kilolarla dikkat çekiyor. Ayriyeten, karakterin saç stili ve giyimi de eski durumuyla karşılaştırıldığında son derece değişik bir tasarıma sahip olduğu gözleniyor. Güllü Erhan’ın son durumuna dair görüntüler, seyirciler arasında büyük bir şaşkınlık oluşturdu.

Güllü Erhan Ne Yaptın Sen Kendine?

Güllü Erhan’ın son durumuna dair yapılan değerlendirmelerde, seyircilerin birçoğu “Güllü Erhan ne yaptın sen kendisine?” sorusunu yöneltiyor. Eski durumuyla karşılaştırıldığında son derece değişik bir tasarıma sahip olan karakter, pek çok seyirciyi üzdü. Fakat oyuncunun son dönemde sağlık problemleri yaşadığı ve bu nedenden dolayı kilo aldığı iddiaları da gündeme gelmiştir.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun sevilen karakterlerinden Güllü Erhan’ın son günlerde yaşadığı değişim, seyircileri şaşırtmıştır. Eski durumuyla karşılaştırıldığında son derece değişik bir tasarıma sahip olan Güllü Erhan, pek çok seyirci tarafından eleştirilse de, sağlık problemleri yaşadığı iddiaları da gündeme gelmiştir. Güllü Erhan’ın yaşamındaki değişimler Güllü Erhan’ın yaşamındaki değişimler, seyircileri üzmüş olsa da, Necati Şaşmaz’ın oyunculuğu ve karakterin vermiş olduğu mesajlar hala takdir edilmektedir. Güllü Erhan, dizi boyunca itaati ve vatanseverliğiyle öne çıkmıştır. İzleyiciler, karakterin bu özelliklerinin altını çizerek, sosyal medya üstünden desteklerini iletmektedirler.

Kurtlar Vadisi Pusu, Türk TV tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olmaktadır. Dizi, seyircilere Türk mafyasının karanlık dünyasını ve ülke arasındaki entrikaları anlatarak, neredeyse bir tarih dersi özelliğindedir. Güllü Erhan karakteri de, bu tarihi anlatımın içerisinde mühim bir yere sahip olmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.