Kaputta 40 km Giden Kadın Konuştu! Başına Neler Gelmiş Neler

Kaputta 40 km Giden Kadın Konuştu! Başına Neler Gelmiş Neler

Ülke gündemine her yeni gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Akıl dışı olan bu olay ile kalpler ağızlara geldi.

Ülke gündemine her yeni gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Akıl dışı olan bu olay ile kalpler ağızlara geldi. Boşanma aşamasında olan iki evli çift yaşadıkları ile adeta korku filmi yaşadı. Olay Düzce de gerçekleşti. İki çift arasında ki sorun çözülemeyince, kadın 40 km boyunca kaputta gitmek zorunda kaldı. Korku dolu anları anlatan S.Ş. olay gününü anlattı.

Hiç Korkmadım

Babası ile birlikte yaşayan E.Ş. olay günü gece yarısı saat 01.00 de annesi S.Ş. nin evine gitti. Kardeşleri ile birlikte görüşen E.Ş. daha sonra ayrılmak istedi. Annesi yalnız geldiğini düşündüğü için göndermek istemedi. Babası ile birlikte gelen E.Ş. , onun araması ile aşağı indi. Annesi, babası olan A.O.Ş. ile gitmesini istemedi. Oğlunun peşinden merdivenlerden inerek koşan anne, oğlunu durduramadı. S.Ş. kaputun üstüne çıkarak dur oğlum dese de, babası bas gaza deyince oğlu da gaza bastı.

Aşağı yukarı 40 m ileride bekleyen babası A.O.Ş. araca bindi. Aracın kaptundan inmeyen S.Ş. aracın yeniden hareket etmesi ile kaputun üzerinde kaldı. Bu şekilde 40 45 dakika yolculuk yaptı. Korkmadın mı? Sorularına hiç korkmadım dedi. Allah beni korudu diye ekledi ekledi.

Süpermen Anne

Korkulu olay gecesinde S.Ş. bir sağa bir sola savrularak tekerleği bile hissettiğini, çok hızlı araç kullandığını ve beni öldürmek istedi eşim diye ifadelerde bulundu. Yolda polisin aracı durdurması sonucu kaputtan inen anne, oğlunu babasına vermek istemediği için bu yola başvurduğunu açıkladı. Evine sağ salim dönen anne, geri de kalan iki çocuğuna ben Süpermen anneyim, evime geldim dedi. Tek korkusunun oğlunun babasının elinde olması diye ekledi. A.O.Ş ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.