Kamu Personeli Seçme Sınavına Giren Herkes Başvurabilecek! Bu Fırsatı Kaçıran Üzülür! İş Arayanlar Mutlaka Baksın

Kamu Personeli Seçme Sınavına Giren Herkes Başvurabilecek! Bu Fırsatı Kaçıran Üzülür! İş Arayanlar Mutlaka Baksın

Kamu personeli seçme sınavı puanı olan vatandaşlara yüksek maaşlı iş imkânı teklifi geldi. Uzun süreden beri iş arayan vatandaşların dikkatini çeken bu ilan internet üzerinden sıklıkla araştırılmaya başlandı bile.

Kamu personeli seçme sınavı puanı olan vatandaşlara yüksek maaşlı iş imkânı teklifi geldi. Uzun süreden beri iş arayan vatandaşların dikkatini çeken bu ilan internet üzerinden sıklıkla araştırılmaya başlandı bile. Belediyede yüksek maaşlı çalışmak için başvuru tarihleri arasında istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlamak gerekecek.

Bir süredir işsiz olma vatandaşlar kamu kurum ve kuruluşların nisan ayında başlatmış olduğu yayınları çok yakından takip ederek kendine uygun bir iş olup olmadığı konusunda araştırmalarına devam ediyorlar.

Bağcılar Belediyesi Müjdeyi Verdi

İş arayan vatandaşlara İstanbul Bağcılar Belediyesi’nden müjdeli duyuru yapıldı ve Bağcılar belediyesi teftiş kurulu müdürlüğü aracılığı ile çalışacak olan personelin alınması amacıyla 5 müfettiş yardımcısı duyurusu yayımlandı. Bu yılana başvuru yapmak için ise 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 maddesinde bulunan şartların yerine getirilmesi aynı zamanda 2021 ya da 2022 yılında yapılan kamu personeli seçme sınavının p31 ya da p-48 puanlarından en az 75 puan alma şartı ile birlikte 35 yaşını doldurmamış olma şartları aranıyor.

Müfettiş Yardımcısı Olmak İçin Hangi Özelliklere Sahip Olmak Gerekiyor

Müfettiş yardımcısı pozisyonunda işe başlayabilmek için başka özel şartlarda aranıyor. Adayların hukuk iktisat işletme siyasal bilgiler idari ve iktisadi bilimler fakültesi alanlarından mezuniyetinin olması gerekiyor. Erkek adayların askerlik ile herhangi bir ilişkinin bulunması ve müfettişlik mesleğinin getirmiş olduğu mesleki kuralları da bilme şartı getirilmiş durumda.

Bağcılar belediyesi bünyesindeki müfettiş yardımcısı pozisyonunda görev almak için 24 Nisan 2023 tarihinde başlayarak 5 Mayıs 2023 tarihinde evrakların teslim süreci tamamlanmış olmalı. Belirlenen şartları sağlayan vatandaşlar belirtilen süreler içerisinde eksiksiz bir şekilde evrakları Bağcılar belediye başkanlığına teslim etmeleri gerekecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.