İzmir Ekonomi Üniversitesi 104 Akademisyen İçin Akademik Atama Töreni Düzenledi

İzmir Ekonomi Üniversitesi 104 Akademisyen İçin Akademik Atama Töreni Düzenledi

İzmir Ekonomi Üniversitesi 104 akademisyen için Akademik Atama Töreni düzenledi. Törende profesör, doçent ve öğretim üyesi olarak, harcamış oldukları emek ve çabanın karşılığını alan akademisyenlerin kariyerlerindeki bu özel ve en heyecanlı günlerinden birini aileleri ve çocukları ile birlikte doyasıya kutlamalarına olanak tanındı. Törende çok renkli görüntülere imza atıldı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi, 104 akademisyen için tören düzenledi. 2022 - 2024 yılları arasında profesör, doçent ve öğretim üyesi olarak kadroya atanan 104 akademisyen için düzenlenen törenle akademisyenler kutlandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), meslek hayatlarının en heyecanlı ve özel günlerinden birini yaşayan öğretim üyeleri için Akademik Atama Töreni düzenledi. Akademisyenler bu törene aileleri ve çocukları ile birlikte katıldılar. Törenden renkli görüntüler elde edildi.

Öğretim üyeleri bu özel günde haklı gurur ve mutluluklarını doyasıya yaşadılar. Çünkü kariyerlerinde bu noktaya gelmek için büyük bir emek ve özveri ile çalıştılar.

Düzenlenen törenin açılış konuşması İEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu tarafından yapıldı. Abacıoğlu sözlerine, "Üniversitemizin genlerinde iyi eğitim var" diyerek başladı. Ve şu şekilde devam etti: "Bu genleri koruyan, yeni nesillere aktaran değerli akademisyenlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

2001 yılında kurulan İzmir Ekonomi Üniversitesi bir vakıf üniversitesidir. 14 Nisan 2001 tarihinde kurulan üniversitede 2 fakülte, 5 yüksekokul ve 2 enstitü bulunmakta idi. 1 Temmuz 2001 tarihinde, dönemin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'nın desteği ile Balçova'da bulunan şimdiki kampüsüne taşındı.

Eğitim hayatına 288 öğrenci ile başlayan üniversite, Ege Bölgesi'nin ilk vakıf üniversitesi olma özelliğine sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.