İş Bankası Kartı Olanlara Müjde Geldi! Bir Seferliğine 200 TL Verilecek! Süre Bitmeden Kaçırmayın

İş Bankası Kartı Olanlara Müjde Geldi! Bir Seferliğine 200 TL Verilecek! Süre Bitmeden Kaçırmayın

İş Bankası Kartı Olanlara Müjde Geldi! Bir Seferliğine 200 TL Verilecek! Süre Bitmeden Kaçırmayın

İş Bankası bankamatik kartı olan müşterilerine açıklama yaptı. Banka müşterilerine resmi sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre 300 TL ve üstü alışveriş yapmış olan müşterileri kampanyaya dahil olabilecek. Kampanyanın gerekliliklerini yerine getiren kart sahiplerine 6 Nisan tarihinde kartlarına para yüklenecek.

İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre Bankamatik kart ile bir seferde ya da farklı zamanlarda gerçekleşecek olan 300 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL toplam olarak 200 TL Maximum puan vereceklerini duyurdu. Sözü edilen kampanyanın 31 tarihine kadar geçerliliği olacak.

İş Bankası'nın Müşterilerine Sunmuş Olduğu Kampanyanın Detayları

Bireysel bankamatik kartı ile aynı gün içinde bir seferde gerçekleştirilen 300 TL ve üzeri olan alışverişlerde sadece ilgili kampanya kapsamında yer alacak. Başlatılmış olan bu kampanya sadece müşteri bazında olacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecek ve gün içinde en fazla 10 TL aylık ise en fazla 200 TL Maximum puan kazanma şansı elde edecek.

Maksimum üye iş yerleri haricinde yapılan alışverişlerde kampanyaya dahil olacak. Kampanyaya ilişkin maksimum mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup iptal ya da iade işlemleri içermez. Kampanya süreci içinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi ya da satın alınan ürünün iadesi söz konusu olması halinde kampanya kapsamında kazanılmış olan maksimum puan yüklenmeyecek ya da yüklenen maksimum puanlar tekrardan alınacaktır.

6 Nisan'da Maksimum Puanlar Kartları Yüklenecek

İş Bankası'nın açıklamış olduğu kampanya kapsamında kazanılan maksimum puanlar 6 nisan 2023 tarihinde son kullandığınız bireysel bankamatik kartınıza yüklemesi yapılacak. Verilen maksimum puanların son kullanım süresi 31 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir.

Bir müşterinin bir kez yararlanacağı ifade edilen bu kampanyada gün içinde en çok 10 TL aylık ise en fazla 200 TL maksimum puanı kazanmak isteyenler bu kampanyaya katılım yapmaları gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamış olan bireylerin kartlarına 6 Nisan tarihinde kazanmış oldukları maksimum puanların yüklemesi gerçekleşecek. Bankamatik kart ile farklı zamanlarda ve farklı günlerde yapılacak 300 TL üzeri alışverişe 10 TL toplam ise 200 TL Maximum puan veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.