Iğdır Üniversitesi TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin Yeniden Tesciline Hak Kazandı

Iğdır Üniversitesi TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin Yeniden Tesciline Hak Kazandı

Iğdır Üniversitesi 2022 yılında almış olduğu TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Belgesinin yeniden tescillenmesine hak kazandı. Kurulduğu ilk gün itibari ile çağa ayak uydurmak için çalışan ve bu anlamda başarılar elde eden üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma konuyla ilgili yaptığı konuşmada neler söyledi? Hedeflerinin neler olduğuna değindi?

Iğdır Üniversitesi, Kalite Yönetimi Sistemi almaya yeniden hak kazandı. Kendini kurulduğu gün itibari ile sürekli yenileyen ve içinde bulunduğu çağa ayak uyduran üniversite, daha önce almış olduğu TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin yeniden tesciline hak kazandı.

TS EN ISO 9001:2015, Iğdır Üniversitesi tarafından 2022 yılında da alınmıştı. Şimdi ise söz konusu Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yeniden tescillendi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ise konuya ilişkin şu şekilde bir açıklama yaptı: "Yeniden tescillenmesine hak kazandığımız TS EN ISO 9001:2015 Belgesi, sadece üniversitemizin kalite standartlarına uygunluğunu göstermekle kalmayacak; aynı zamanda uluslararası alandaki itibarımızın da artmasını sağlayacaktır."

Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma sözlerine şu şekilde devam etti: "Üniversitemizin Uluslararası standartlara uygun kalite politika ve prosedürlerini benimsemesinin yanında, daha iyi hizmet sunma ve iş mükemmelliği hedefimize ulaşmamıza da almaya yeniden hak kazanmış olduğumuz bu belge yardımcı olacaktır. Bu bizim için sadece bir başlangıçtır. Asıl önemli olan kalite yönetim standartlarımızın sürdürülebilirliği için hep beraber adım atmamızın gerekliliğidir."

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alma, önümüzdeki dönemde kaliteye olan taahhüdün güçlendirileceğini, sürekli iyileştirmeye odaklanacaklarını söyledi. "Bu sayede eğitim ve araştırma faaliyetlerinde daha üst seviyeye ulaşabileceğimize inanıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.