Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor! EYT'li Olanlar Bu Listeye Mutlaka Göz Atın! İşte Tam Liste

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor! EYT'li Olanlar Bu Listeye Mutlaka Göz Atın! İşte Tam Liste

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile emekli olmaya hak kazanan 2 milyon 250 bin vatandaş, bankaların EYT emekli promosyon kampanyaları arasında en yüksek tutarı sunan bankaları araştırıyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile emekli olmaya hak kazanan 2 milyon 250 bin vatandaş, bankaların EYT emekli promosyon kampanyaları arasında en yüksek tutarı sunan bankaları araştırıyor. Bu doğrultuda, bankalar da EYT'lilere özel promosyon yarışına girdi. Peki, hangi bankalar en yüksek EYT emekli promosyonu ödemesi yapıyor?

Akbank: EYT'lilere özel promosyon tutarı 5.000 TL. Garanti BBVA: EYT'lilere özel promosyon tutarı 4.000 TL. İş Bankası: EYT'lilere özel promosyon tutarı 4.000 TL. Vakıfbank: EYT'lilere özel promosyon tutarı 4.000 TL. olarak açıkladılar.

Bu bankaların yanı sıra, diğer kamu ve özel bankalar da EYT emekli promosyonu ödemesi yapmaktadır. Ancak ödeme tutarları bankadan bankaya farklılık göstermektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen alt sınır tutarlarına göre, anlaşma sağlanan bankalarda en düşük emekli promosyonu ödemesi şu şekildedir:

  • 3.500 liraya kadar olanlar için 3.000 TL,
  • 3.500-7.500 lira arası olanlar için 3.500 TL,
  • 7.500-10.000 lira arası olanlar için 4.500 TL,
  • 10.000 liradan fazla maaş alanlar için ise 5.000 TL.

EYT'lilerin Dikkat Etmesi Gerekenler

EYT'lilerin emekli promosyonu almak için banka seçiminde dikkat etmesi gereken birkaç önemli nokta bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir:

· Bankaların EYT emekli promosyon kampanyalarını karşılaştırarak, en yüksek tutarı sunan bankayı seçmek.

· Bankaların sunduğu promosyon tutarına ek olarak, bankaların diğer hizmetleri ve ücretleri gibi konuları da göz önünde bulundurmak.

· Emekli maaşının bankaya yatırılması halinde, bankanın güvenilirliğini ve hizmet kalitesini de göz önünde bulundurmak.

· Banka seçiminde yapılan anlaşmanın taahhüt süresi ve detayları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak.

2023 EYT Emekli Promosyonu Veren Bankalar

İş Bankası: İş Bankası, EYT emeklilerine 3 yıl taahhüt ile anlaşma sağlamaları durumunda 10.000 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapıyor. İş Bankası ayrıca promosyon ödemesini, emeklinin maaşını hesaba geçirdiği ilk ay ödüyor.

Garanti BBVA: Garanti BBVA, EYT emeklilerine 3 yıl taahhüt ile anlaşma sağlamaları durumunda 10.000 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Garanti BBVA ayrıca promosyon ödemesini, emeklinin maaşını hesaba geçirdiği ilk ay ödüyor.

Akbank: Akbank, EYT emeklilerine 3 yıl taahhüt ile anlaşma sağlamaları durumunda 10.000 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Akbank ayrıca promosyon ödemesini, emeklinin maaşını hesaba geçirdiği ilk ay ödüyor.

Yapı Kredi: Yapı Kredi, EYT emeklilerine 3 yıl taahhüt ile anlaşma sağlamaları durumunda 10.000 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Yapı Kredi ayrıca promosyon ödemesini, emeklinin maaşını hesaba geçirdiği ilk ay ödüyor.

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası, EYT emeklilerine 3 yıl taahhüt ile anlaşma sağlamaları durumunda 10.000 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Ziraat Bankası ayrıca promosyon ödemesini, emeklinin maaşını hesaba geçirdiği ilk ay ödüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.