Gibi 4. Sezon 2. Bölüm Yeni Fragman - Yeni Bölüm İzle

Gibi 4. Sezon 2. Bölüm Yeni Fragman - Yeni Bölüm İzle

Gibi 4. Sezon 2. Bölüm Yeni Fragman - Yeni Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölümü Nereden İzlerim? Detaylar...

Gibi 4. Sezon 2. Bölüm Yeni Fragman - Yeni Bölüm İzle

Konusu, "Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle kavga etmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermeleridir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri abartı derecede sorun çıkartan bir seviyeye getirirler." olan Gibi Dizisinin yeni fragmanı yayınlandı!

gibi 4. sezon 2. bölüm

Yeni sezona (4. sezon) geçtiğimiz hafta cuma günü başlayan Gibi dizisinin yeni bölümü 7 Nisan Cuma günü yayınlanacak. Peki 4. sezon 2. bölümde neler olacak? Fragman seyirciye nasıl bir merak uyandırdı? Yeni bölümü nereden izleyebilirim?

gibi

Gibi dizisinin yeni fragmanı şuan sadece EXXEN platformu üzerinden yayınlanmış durumda. Yeni bölümler yayına girdikten sonra sosyal medya üzerinden büyük ses getiren Gibi dizisinin yeni bölümü 7 Nisan Cuma günü yayınlanacak. Yeni bölümü sadece EXXEN üzerinden izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.