Fitwell (fitness) Uygulaması Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Fitwell (fitness) Uygulaması Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Fitwell (fitness) Uygulaması Abonelik İptali Nasıl Yapılır? İşte Detaylar..

Fitwell (fitness) Uygulaması Abonelik İptali Nasıl Yapılır?



Fitwell, bir fitness ve sağlık uygulamasıdır ve kullanıcılarına profesyonel koçlarla çalışma imkanı sunmaktadır. Bu uygulama sayesinde vücudunuzun analiz işlemleri yapılır ve hedefleriniz belirlenerek ulaşmak istediğiniz seviye için egzersiz ve diyet programları belirlenir. Uygulama içerisinde göbek eritme, bel inceltme, kas geliştirme, omuz genişletme gibi birçok antrenman programları bulunmaktadır. Fitwell uygulaması, makine öğrenimi ve yapay zeka kullanımı ile geliştirilmiştir ve yeni nesil kişisel koç danışmanıdır.

Uygulamanın hem ücretsiz hem de ücretli üyelik kısmı bulunmaktadır. Ücretsiz üyelik ile fitwell analizi, kişiye özel egzersiz programları, kişiye özel beslenme programları, kalori hesabı ve adımsayar, hedefinize özel içerikler gibi birçok kısımdan faydalanabilirsiniz.

Fitwell uygulamasının kullanıcı yorumlarına bakıldığında, oldukça tercih edilen ve memnuniyet yaratan bir hizmet olduğu görülmektedir. Uygulamayı kullandığınız her gün sağlıklı yaşam biçimini benimseyecek, kolayca motive olabilecek ve istediğiniz an kilo vermeye başlayabileceksiniz. Ayrıca sağlıklı beslenme ve fitness hareketleri hakkında da bilgi sahibi olabileceksiniz. Fitwell uygulaması, Google Fit ve Android Wear ile uyumlu olup ayrıca adımsayar özelliği bulunmaktadır. Uygulama, gün içerisinde yapmanız gerekenler hakkında hatırlatıcı uyarılar vererek, oldukça eğlenceli bir şekilde sizi motive etmektedir.

Fitwell uygulamasında bulunan Premium üyeliğinizi iptal etmek için, uygulamanın kendi ayarlarından ya da doğrudan Google Play hesabınız üzerinden iptal işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama içerisinde ayarlar seçeneği altında Premium üyelik iptali seçeneği bulunmaktadır. iPhone kullanıcıları için ise mağazadan, Google Play üzerinden gerçekleştirilen iptal işlemi gibi yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.