Evlenecekler dikkat! Bu Burçlarla Evlenmeyin. Çünkü Bu Burçlar Daha Çok Aldatıyor

Evlenecekler dikkat! Bu Burçlarla Evlenmeyin. Çünkü Bu Burçlar Daha Çok Aldatıyor

Astroloji size eşiniz veya sevdiğiniz kişi hakkında çok şey söyleyebilir. Yatakta ne kadar iyisiniz partnerinizden ne bekliyorsunuz, onları etkileyen şeyler nelerdir onların aldatma ihtimali nelerdir.

Astroloji size eşiniz veya sevdiğiniz kişi hakkında çok şey söyleyebilir. Yatakta ne kadar iyisiniz partnerinizden ne bekliyorsunuz, onları etkileyen şeyler nelerdir onların aldatma ihtimali nelerdir. Partnerinizin burçlardaki yerini öğrenmek ister misiniz? Peki hangi burçlar birbiri ile anlaşamaz iş haberin detayı sizle

Aslan

Aslanlar dramayı seven duygusal varlıklardır. Şiddetli kişiliklerini göstermeyi severler. Aslan burcu olan insanların Yaklaşık %36'sı karşı cinsi aldattı veya aldatmaya çalıştı. Bu listedeki en yüksek yüzde aslana ait!

Koç

Ankete katılan Koç burcu olan insanların % 34'lük kısmı karşı cinsi aldatmıştır Bir kısmı da aldatmaya çalışmıştır. Bazı insanlar bunun üstesinden gelebilir ama düşünmeden hareket etme eğilimindedirler. Aldatırlarsa nedeni budur.

İkizler

İkizler burcunda doğan insanlar genellikle gündelik ilişkileri tercih ederler. Bu nedenle, %31'inin aldatması veya aldatmaya çalışması şaşırtıcı değildir. Son derece sosyal bir hava burcu olan İkizler kolayca sıkılır. İkizler iki ruhlu olarak tasvir edilir, bu nedenle çiftler iki ruhlu olan partnerini 'de memnun edebilmelidir.

Yay

Doğası gereği asosyal olan Yay burcu, Ankete katılan Yayların %23'ü eşlerini aldatmıştır Bu ateş burcu fevri, maceracıdır ve kişilere bağlanmaktan çekinir. Fakat bu Yay burcunun aldatmaya mehelli olduğu anlamına gelmez, ancak biriyle bağ kurarlarsa buna değer verir. Aksi takdirde ilişkiniz yürümez ve onun anlamsız kişiliği sizi ondan soğumanıza sebep olur

Boğa

Libidolarıyla aşk düşkünü sex düşkünü olarak bilinmesine rağmen, Boğa burçları ayakları yere basan ve güvenilir insanlardır. Sonuçta, yanıt verenlerin %17'si aldatmış veya aldatmaya yeltenmiş. Boğa burcu olan insanların çoğunluğu tek eşliliğe inanıyor. Boğa burcu olan insanların çoğu neşeli tiplerdir ama bir o kadar paraya ve zevk e düşkünlerdir İyi yemekler, pahalı giysiler ve tabii ki seks. Nadir durumlarda, Boğa aldatabilir ve bu onların zevk tutkusundan kaynaklanıyor olabilir.

Yengeç

Bu burç duygusal ve sevecen kişiliğe işaret eder, Yengeç burçtan olan insanların hastalarının sadece %13'ü aldatmıştır ve aldatmaya niyetlendi Yengeçler aldatmalarda kötüdür ve büyük çoğunluğu aldatamaz aldatıyorsa büyük sebebi başka biri ona duygusal bağ kurmuş olabilir

Balık

Bu su burcu şefkatli ve empatiktir, bu nedenle karşı cinsi nadiren 'de olsa aldatabilirler. Ankete katılan Balık burçlarının yalnızca yüzde 12'si aldattı veya aldatmaya mehillendi Yine temkinli olun burçlar arasında en çok romantik olan burçtur romantizme kapılırlar güller güzel sözler şiirler veya sonsuz iltifatlarla baştan çıkarılabilir. Hayatının aşkıyla tanıştıklarına karar verirlerse hayatlarında birinin olmasını önemsemezler bile yani sizi aldatır yüzde ne kadar görünse de evli olsanız dahi aldatılırsınız.

Oğlak

Oğlaklar ciddi ve bağımsızdır, bu nedenle muhtemelen diğer burçlar kadar kolay evlilik yapmazlar. Ancak ciddi bir ilişkiye girdiklerinde sizi aldatmaları da bu kadar kolay değildir. Anketler, Oğlakların yalnızca %11'inin aldatıldığını veya benzer bir şey yaşadığını gösteriyor. İlişkilerinde tamamen sonuç odaklıdır. İlişkinin bir amaca hizmet etmediğine karar verirseniz, ayrılmayı seçebilirsiniz

Kova

Kova taviz vermeyecek kadar disiplinlidir, başkalarıyla daha derin bir düzeyde bağlantı kurar ve nadiren tek gecelik ilişkiler kurar. Bu nedenle, yanıt verenlerin yalnızca %10'ualdatmıştır veya aldatma eğilimi göstermiştir. Peki, bir Kova burcu ne zaman aldatır? Kendilerini anlayan birini bulurlarsa o zaman sizi aldatır. Kova burcunu anlamaya çalısın yoksa evliliğiniz bitebilir

Akrep

Akreplerin güçlü bir libidoya sahip olduğu bilindiğinden, bu aldatıcı bir işaret olarak kabul edilir. Fakat öyle değildir yalnızca %9'u aldatılmış veya neredeyse aldatılmıştır. Tutku arayan Akrepler, insanlara güvenme konusunda isteksiz oldukları için gündelik ilişkilere girme olasılıkları daha düşüktür. Akrep aldattığın da, bunu nefret ve intikamla yapar. İlk etapta aldatmış olsanız bile siz onlar sizden önce davranırlar

Terazi

Venüs tarafından yönetilen Terazi, yalnızca "dışa dönük ve sevimli" olarak tanımlanmakla kalmaz, aynı zamanda midesinde kelebekler uçuşarak romantizmi de arzular. Ankete göre, Terazilerin sadece %7'si partnerinden başka biriyle çıkmayı düşündü.

Terazi ilişkiler kurmayı sever. İlişkileri bozulduğunda, bir sonraki ilişkiye geçerler. Size sıradan bir kavga, ona bir ayrılık gibi görünebilir. Temkinli olmakta fayda var.

Başak

Sadık ve basit olduğu bilinmesine rağmen, bu tip kişiliğin sadece %6'sı aldatmaya eğilimli %6'lık grupta aldatmanın nedeni, Başak burcu mükemmellik standartlarına uymayan bir partner olabilir. Kalan %94'lük kısım ise aldatmaktansa beraber ilişki yürütmeyi tercih ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.