Esnafa Halk Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Destek! Bu Fırsat Kaçmaz

Esnafa Halk Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Destek! Bu Fırsat Kaçmaz

Halk Bankası esnaflara çok büyük destekle gündeme gelmeyi başarıyor. Banka esnaf ve sanatkârlara yönelik olarak yatırım kredisi imkânları sunmaya devam ediyor.

Halk Bankası esnaflara çok büyük destekle gündeme gelmeyi başarıyor. Banka esnaf ve sanatkârlara yönelik olarak yatırım kredisi imkânları sunmaya devam ediyor. Bu krediyi 1.500.000 TL miktarına kadar çıkabiliyor. Ancak bu krediyi elde edebilmek için mutlaka belirli şartları sağlamak ve kredi aldıktan sonra da mutlaka taahhüt edilen işlemleri yerine getirmek şart koşuluyor.

Halk Bankası geçtiğimiz günlerde ekonomik durgunluktan nasıl almıştım esnaflara destek olmak için çok uygun faiz oranları ile kredi desteğini esirgemiyor. Uygun faiz oranları ile yüksek miktarlarda kredi kullandırmak için Halk Bankası hizmet veriyor üstelik 120 ay vadeli olarak ödeme kolaylığı da sağlıyor. Hazine ve maliye bakanlığı aracılığı ile desteklenen bu girişim sayesinde mali yardıma ihtiyaç duyan esnaflar desteklenmiş ve ekonomiyi canlandırmış olacak.

İşyeri Edinme ya da Taşıt Kredisi Seçenekleri Var

Halkbank destekli olarak verilen kredi imkânından esnaf ve sanatkârlar yararlanırken yeni Kredi kampanyasından da iş yeri edinme ya da taşıt kredisi çekme gibi fırsatlar da değerlendirilebiliyor. Yeni iş yeri açmak isteyenler ya da mevcut işletmesine araç temin etmek isteyen esnaf ve sanatkârlar bu desteklerden faydalanarak işletmelerini büyütebiliyor ve değer katabiliyorlar. İşe elimi kredisi herhangi bir şekilde bir işletmeyi satın almak isteyen vatandaşlara yönelik olarak sunuluyor.

120 ay Kredi imkânı sağlayan bu kredi desteği 3 aylık periyotlar içerisinde ödeme imkânı ile esnaflara da kolaylık sağlayabiliyor. Bu krediler için kullanılan maksimum limit ise 1,5 milyon Türk lirası olarak belirlenmiş durumda. Bu finansman destekleri sayesinde girişimciler yeni iş yeri açabilecek ve işletmesine daha fazla değer katabilecek. Esnek ödeme seçenekleri ve uzun vadeler sebebiyle de işletmeleri herhangi bir şekilde yük olmaktan çıkacak.

Bu şekilde işletmeler daha kolay büyüyecek ve Türkiye’nin ekonomisi daha da güçlü hale gelecek. Araç alım kredisi olarak sunulan otomobil kamyonet minibüs otobüs gibi sıfır araç satın almak isteyen kişilere yönelik olarak bu kampanya düzenlendi. Bu kampanyada yine işletme satın almak kampanyası gibi esnek ödeme seçenekleri aylık ya da 3 ayda bir ödeme imkânları ve 84 aya kadar vade imkânı ile kolaylık sağlayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.