Emre Kıvılcım Adeta Rolü İle Bütünleşti! Veda Mektubu Dizisi Rekora Gidiyor

Emre Kıvılcım Adeta Rolü İle Bütünleşti! Veda Mektubu Dizisi Rekora Gidiyor

Türkiye’nin en çok beğenilen ve seyredilen kanalları arasında yerini alan kanalda ekranlarında takipçileri ile pazartesi Akşamları buluşan yeni dizi ve daha mektubunda başrollerden birisi de Emre kıvılcım.

Türkiye’nin en çok beğenilen ve seyredilen kanalları arasında yerini alan kanalda ekranlarında takipçileri ile pazartesi Akşamları buluşan yeni dizi ve daha mektubunda başrollerden birisi de Emre kıvılcım. Elif isimli her gün yayınlanan dizide Selim karakterini hayat veren ve bu anlamda da çok büyük geniş kitlelerine ulaşan ünlü oyuncu aynı zamanda yurt dışında da çok büyük projelere imza atarak kariyerine bir basamak daha eklemiş bulunuyor. Bozkır aslanı Celalettin isimli projede de aynı zamanda yer alan başrol oyuncusu olan ünlü oyuncu 3 Kız Kardeş dizisinde de yine İrfan rolünde oynayarak beğenileri hak etmişti

Veda Mektubu’ndaki Mehmet Yürekleri Fethetti

Ünlü oyuncu daha önce oynamış olduğu birçok dizide başarılı yol kat etmiş olsa bile veda mektubu dizisindeki Mehmet rolü ile bundan önceki tüm rollerine göre daha çok yakıştığı düşünüldü. Bu sebepten dolayı Mehmet rolü özellikle oyuncunun benzer olması ile alakalı olarak üzerine tam olarak oturduğu tespit edildi. Ünlü oyuncu Emre kıvılcım yeni yayınlanacak olan dizide Rabia Soytürk ile partnerlik koltuğunda oturuyor.

Bu ünlü ikili hem uyumlu hem de enerjileri büyük olay olurken sosyal medya hesapları üzerinden favori dizi çiftleri arasında aday gösterdiklerini de ifade ediyorlar. Ünlü oyuncu Emre kıvılcım ise bu diziyi tercih etmesinin altında yatan neden olarak karakterin kendisine çok benzemesi ve bu konunun da kendisi için çok önemli bir nokta olduğunu anlatarak ifade etti.

Ünlü oyuncu Bu proje için çok uzun süreden beri çalıştıklarını söyleyerek seyirciye hikâyeyi Çok doğru bir şekilde anlatmak için günlere saydıklarını ifade etti. Bu konuda çok heyecanlı olduğunu ve Mehmet karakterinin kendiyle benzeşen birçok noktası olduğunu da es geçmeden anlattı. Hikâyeyi okuduğunda hem hikâyenin genel anlamdaki konularından etkilendiğini hem de Mehmet’in karakterini kendisini çok etkilediğini anlattı. Ünlü oyuncu Emre kıvılcım Mehmet karakterinin olgun olduğunu sorumluluk sahibi bir birey olduğunu anlatarak kendi için çok önemli karakterlere sahip olduğunu da aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.