Emekli Olanlar Dikkat! Promosyon Konusunda Yanlışa Düşmeyin! Alacağınız Ücretler Belli Oldu

Emekli Olanlar Dikkat! Promosyon Konusunda Yanlışa Düşmeyin! Alacağınız Ücretler Belli Oldu

Emekli Olanlar Dikkat! Promosyon Konusunda Yanlışa Düşmeyin! Alacağınız Ücretler Belli Oldu

EYT ile ilgili açıklamalar resmi kurumlar tarafindan kesin olarak açıklanmış durumdadır. Açıklamalarla birlikte yüzbinlerce vatandaşa da emeklilikleri hakkında gerekli bilgiler verildi. Bunu dikkate alan bankalarda promosyon kampanyalarını şuan itibariyle duyurmaya başladı. Bu ünlü bankalardan biri olan Vakıfbank da kendi bünyesindeki promosyon miktarını belirledi.

Promosyon Ödemeleri için Dİkkat

Bu promosyonların miktarları da vatandaşların alacağı emekli maaşına göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca promosyon kampanyaları nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için büyük bir fırsatta olmuştur. VakıfBank'ın kendi bünyesindeki emekli promosyon miktarı 7500 ile 10.000 TL arasında değişiklik gösterebilir.

Fakat 10.000 TL hariç olan emekliler arasında olan kişilere de 3 yıl içerisinde toplam 4.500 TL'lik bir ödeme yapılacaktır.Sizler de eğer emekli olduğunuz zaman maaşınızın Vakıfbank'ta olmasını istiyorsanız VakıfBank şubesine müracaat ederek maaşınızı oraya taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda VakıfBank'ın yurt içinde mevcut olan ATM cihazları veyahutta mobil bankacılık uygulaması ile de e-devlet üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Emekli Maaşlarının Promosyon Miktarları Nasıldır?

Cumhurbaşkanlığı tarafından da açıklanmış olan EYT ile beraber artık emekliler maaşlarını nisan ayı itibarıyla alacaktır. Fakat pek çok emekli vatandaş maaşını ve alacağı promosyon miktarını da merak etmiş durumdadır. Promosyon miktarları ise şu şekildedir.

3500 TL'ye kadar olan kişiler için 3 yıl içerisinde toplam 3000 TL ödenir. 3500 ile 7.500 TL arasındaki emekli kişiler için 2.500 TL, 7.500TL ve 10000 TL arasındaki kişiler için de 4.500 TL ödeniyor.10.000 TL ve üzeri olan emekli vatandaşlar için ise 3 yıl için toplam 5 bin TL ödenmektedir.

Promosyon Ödemesi Alacak Emekli Vatandaşlar Gerekli Şartlar

Her durumda şartların olduğu gibi promosyon ödemeleri için de bazı şartlar gereklidir. Bu şartlar ise şu şekildedir. Promosyon ödemelerinde 3 senelik emekli maaşının banka tarafından üstlenme koşulu mevcut olup ödemenin bu şekilde yapılması sağlanacaktır.

Ayrıca 3 sene içinde emekli vatandaşın gelir ya da aylığında artışlar belirlenirse kişiye ayrı ya da ek bir promosyon ödemesi yapılmayacaktır. Bu şartları sağlayan her emekli vatandaşı da bankalardan bu şekilde promosyon ödemelerini rahatlıkla alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.