EKPSS Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlandı? Nereden Görüntülenecek? İndirmek Zorunlu Mu?

EKPSS Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlandı? Nereden Görüntülenecek? İndirmek Zorunlu Mu?

EKPSS giriş belgesi nereden ve nasıl indirilebilir? EKPSS ne zaman yapılacak? Sınavda adaylara kaç soru sorulacak? Sorular hangi alanlardan olacak? Giriş belgesi olmadan adayların sınava girebilmeleri mümkün mü? Adaylar EKPSS'ye nerede girecekler? EKPSS kaç yılda bir yapılıyor? Başvurular ne zaman tamamlandı? EKPSS hakkında aklınıza takılan soruların tamamını sizin için yanıtladık. İşte merak ettikleriniz:

EKPSS giriş belgesi yayınlandı. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı için adaylar sınav gününü bekleme heyecanı içerisinde iken, bir yandan da sınava nerede gireceklerini merak ediyorlardı.

ekpss-giris-belgesi.webp

Beklenen oldu ve EKPSS giriş belgesi öğrencilerin erişimine sunuldu. Sınav giriş belgesinin görüntülenmesi https://ais.osym.gov.tr ÖSYM AİS sayfasına, T.C kimlik numarası ve ÖSYM aday şifresi ile girip yapılabilecek. Adaylar buradan sınava giriş yerlerini öğrenmekle kalmayıp, aynı zamanda sınav giriş belgesini indirebilecekler de...

2 yılda bir yapılan EKPSS için başvurular 12 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında yapıldı. ÖSYM sınav takvimine göre EKPSS 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 10.00 itibari ile yapılacak. Sınavda adaylara genel yetenek ve genel kültür alanlarında toplamda 60 soru sorulacak.

Sınava giriş belgesi ise adayların sınava nerede gireceklerini öğrenebilmeleri açısından önemli idi. Giriş belgeleri ÖSYM AİS üzerinden 15 Nisan 2024 Pazartesi günü 15.00 itibari ile adayların erişimine sunuldu. Belge içerisinde adayların sınava hangi okulda, hangi salonda ve hangi sırada girecekleri gibi bilgiler detaylı olarak yer alıyor.

Adaylar T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM aday şifreleri ile ÖSYM AİS ekranından bu belgeyi inndirebilirler. Sınava giderken giriş belgesini de yanlarında bulundurmaları gerekir. Meb hocam olarak tavsiyemiz, son anda bir aksilik çıkmaması adına sınav giriş yerinnin, sınav gününden önce mutlaka görülmesi yönündedir. Tüm adaylara başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.