EGO Dizisi Seyirciye Akıl Tutulması Yaşatıyor! Bu Kadarı da Yapılmaz Ki! Senaristin Amacı Ne

EGO Dizisi Seyirciye Akıl Tutulması Yaşatıyor! Bu Kadarı da Yapılmaz Ki! Senaristin Amacı Ne

FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Henüz yeni dizi olan EGO dizisi şimdilerde popüler şekilde devam ediyor.

FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Henüz yeni dizi olan EGO dizisi şimdilerde popüler şekilde devam ediyor. Yaşanan Aşk üçgeni seyirciyi bir o yöne bir bu yöne adeta savuruyor. Dizinin senaristi seyirciyi bu şekilde adeta ekrana bağlamaya devam ediyor.

Erkeğe Güven Olmaz(EGO)Seyirciyi Çok Şaşırtıyor

Dizi yayınlanamaya başladığı andan itibaren belli kesimlerce oldukça sevildi. Anacak Erhan karakterine can veren Alperen Durmaz seyirciyi şaşırtıyor. Alperen Durmaz oldukça başarılı şekilde role girerken âdeta seyirci Türk dizlerindeki bu üçgenden çıkmaza doğru sürüklenen dizi senaryolarında sonuca odaklanıyor.

Hangi kişi mağdur oldu? Diye düşünürken seyirci adeta ekran kilitleniyor. Erhan, bir o kıza bir bu kıza gitmesi nedeni ile biraz seyirciyi öfkelendirse de seyirci her bölümde ne olacağı konusunda ekrana kilitleniyor. Sibel ve Elif arasında kalan Erhan bu üçgenden nasıl çıkacak? Pazar günü dokuzuncu bölümde neler olacak artık senaryonun hayal gücü ile orantılı olarak ilerlemeye başladı.

Ego Dizisi Hakkında

“ Temptation' adlı Güney Kore dizisinden uyarılama yapılmış bir dizidir. Bilindiği gibi Kore dizileri özellikle ülkemizde çok beğeni topluyor. 5 Şubat tarihinde ilk bölümü yayınlanmıştır dizide birçok ünlü oyuncu bulunurken başrollerde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut şeklindedir. dizisinin konusu bir dram içeriği olduğu gibi aynı zamanda dizide ana karakter olan Erhan'ın karakterini baz alıyor.

Erhan ve Zeynep birbirlerine çok seven bir çifttir. Daha sonrasında nişanlanıp tek hayallerinin birlikte olmaktır ancak Erhan aniden biri borç batağına sürüklenir. Dolayısıyla Sibel adındaki kadınla anlaşmalı bir evlilik yapmaya başlar. Hal böyle olunca olay örgüsü daha karmaşık hale gelir. Konusu ile ilgili çekici olan dizi şu sıralar Erhan'ın kafasının karışması sonucunda seyircinin kafası karışır diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.