Diyanet İşleri Başkanlığı Açıkladı! Gitmek İsteyenlere 150 Bin TL Destek Verilecek! Başvuru Yapan Herkes Yararlanacak

Diyanet İşleri Başkanlığı Açıkladı! Gitmek İsteyenlere 150 Bin TL Destek Verilecek! Başvuru Yapan Herkes Yararlanacak

Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile hacca gitmek isteyen birçok vatandaşlara müjdeli bir haber duyuruldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile hacca gitmek isteyen birçok vatandaşlara müjdeli bir haber duyuruldu. Belirli bir maddi güç isteyen Hac ibadeti için diyanet işleri başkanlığı maddi durumu elverişsiz olan vatandaşlara yönelik ve desteklerini sunacağını duyurdu. Hacca gitmek isteyen vatandaşlar maddi anlamda desteği nasıl sağlayacak ve ne kadar tutarda destek ödemesi alacak merak edilmeye başlandı.

Hacca gitmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak verilen bu müjdeli haber neticesinde birçok aday umutlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hac kura çekilişlerini açıklaması ile birlikte isimler de belli olmuş oldu. Kura çekilişine katılıp da ismini orada gören vatandaşlar ise çok büyük bir sevince kapıldılar.

Hac Kuraları Çekildi

Diyanet işleri başkanlığı Hac kura çekilişlerini geçtiğimiz günlerde açıkladı ve kuraya dahil olup hak kazanan vatandaşlar adeta sevinçten ağladı. Hacca gitmek için çok heyecanlanan vatandaşlar kurra da isimleri okunurken bir yandan da maddi anlamda Albaraka Katılım Bankası’ndan güzel bir destek paketi sunuldu. Albaraka katılım Bankası ve diyanet onaylı olarak yapılan projede Hac finansman kampanyası vatandaşların hizmetine sunuldu.

Albaraka Katılım Bankası müşterileri olan kişilere yönelik hacca gitmek için ihtiyaçları bulunan nakit desteği çok kolay bir şekilde alabilmeleri mümkün hale getirildi. Bilindiği üzere Albaraka katılım Bankası’nın çok geniş bir şekilde müşteri portföyü bulunuyor. Bu yıl için Hac vazifesini yerine getirecek olan vatandaşlar maddi anlamda desteğini Albaraka katılım bankasından sağlayabilecekler. Diyanet Başkanlığı’nın açıklamış olduğu kura sonuçları neticesinde ismi bulunan vatandaşlar Albaraka haç finansmanı kampanyasından da faydalanabilecekler. Yalnız bu program seyahat acentelerini yapmış olduğu Hac programlarında geçerlilik göstermeyecek.

Diyanet işleri başkanlığı ile birlikte Albaraka katılım Bankası işbirliği neticesinde oluşturulan bu kampanya sayesinde hacca gidecek olan vatandaşlara orada harcamaları için nakit desteği sağlanmış olacak. Albaraka katılım bankaları bu fırsatı tanıyan herkese yönelik olarak 150.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını karşılayacağını duyurdu. Bu nakit desteğinden faydalanmak için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Nakit desteği kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişiler ise Hac kesin kayıt belgesi çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.