Canfeza Kimdir? Hayatı, Şarkılarını Kime Yazıyor?

Canfeza Kimdir? Hayatı, Şarkılarını Kime Yazıyor?

Canfeza şarkıları ile sevenlerini büyülemeye devam ediyor. Peki hiç merak ettiniz mi? Kimdir, şiirlerini kime yazıyor, kime aşık ve merak edilen tüm detayları.

Türk Edebiyatı klasikler ve Modern reformlarla zenginleştirilmiş Batı Türk Edebiyatı gibi çeşitli kategorilere ayrılan şiir, hikaye, şarkı sözü gibi bir çok temada yazılan senaryolar yer almaktadır. Geçmişten bugüne kadar Türk Edebiyatına katkı sağlamış birçok yazarlar, şairler yer almaktadır.

Canfeza Kimdir?

Canfeza, 1990 yılında dünyaya gelmiş özellikle Türk edebiyatı alanında çeşitli eserler yaratmış bir yazardır. Birçok kategoride eserleri bulunmaktadır. Aynı zamanda müzisyen kimliği ile eserlerine hayat vermektedir.

Canfeza şarkı söz yazarı ve aynı zamanda besteci kimliği ile öne çıkmaktadır. Bu anlamda özellikle Türk sanat müziği enstrümanlarının Türk rap müziğine başarılı bir şekilde uyarlamasıyla ön plana çıkmaktadır. Şarkı sözleri ve şiirleri oldukça anlamlı ve duygu yüklü olması dinleyicilerine ayrı bir tad vermektedir.

Canfeza Hayatı

Bursa Osmangazi de dünyaya gelen Canfeza Kimdir Vikipedi asıl ismi Orhan Gül'dür. 1990 yılında doğmuş ilkokul ve ortaokulu Bursa da tamamlamış ancak hayatın zorlukları sebebiyle lise öğrenimini tamamlayamamıştır. Canfeza sanata olan düşkünlüğü ve kaleminin kuvvetli olması sebebiyle Edebiyat dünyasına girmiş ve çeşitli kitaplar yazmıştır.

Canfeza müziğe atılmadan önce belirli bir süre moda ile ilgilenmiş ve moda tasarım alanında çalışmalar yapmıştır. Canfeza'nın hayatının her döneminde sanatın bir dalı var olmuştur. Bu anlamda kendisini edebiyat ve müzik alanında geliştirmek istediği için bu yönde çeşitli çalışmalar yapmış ve yapmaya devam etmektedir.

Canfeza'nın özel hayatı konusunda net bilgiler elde edilememekle birlikte çok sevdiği fakat kavuşulmayan bir sevgilinin var olduğu konusunda çeşitli duyumlar yer almaktadır.

Canfeza romantik ve ince ruhlu bir insan olmakla birlikte aynı zamanda bilgisayar oyunlarını oynamayı çok seven ve eğlenceli bir kişiliğe de sahiptir.

Türkiye Futbol takımlarından biri olan koyu Galatasaray taraftarı olan Canfeza futbola olan sevgisi ile bilinmektedir.

Canfeza isim olarak oldukça anlam içeriklerinden oluşmaktadır. Türk Dil Kurumuna göre Canfeza Osmanlı ve Farsça isim olarak nitelendirilmekte anlam olarak ise Cana can veren, gönül alan, gönül çelen, çok seven olarak ifade edilmektedir.

Canfeza'nın en sevdiği sanatçılar Türk Sanat müziği duayenlerinden olan Zeki Müren, Yabancı müzik kategorisinde Celine Dion ve Aguilera olarak bilinmektedir.

Canfeza kitap okumayı kendisine prensip edinmiş ve okumayı çok seven bir kişiliğe sahiptir. Canfezanın bu özelliği onun yaratıcı yazarlık gücünü geliştirerek çeşitli eserleri yazmasına olanak tanımıştır.

Canfeza'ya ait kitaplara bakılacak olursa L'afedersin oldukça ilgili görmektedir. L'afedersin isimli kitabının detayları Canfeza kimdir vikipedi merak konusu olmaktadır. Bu anlamda kitabın içeriği İnsanlığın yaşam felsefesinin başka dünyaya taşımasını konu almaktadır. Bir kişinin duygu ve düşüncelerinin, umutlarının, özlemlerinin yaptığı hatalar ile yüzleşmesi ve kendi ile barışık kalması sonucunda farklı düşünce sistemine ve dolayısıyla zaman içerisinde olgunlaşan bir benlik dokusu anlatılmaktadır.

L'afedersin kitabın içerisindeki tüm sözler belirli bir ahenk çerçevesinde yazılmıştır. Dolayısıyla okuyuculara şiir tadında bir duygu bırakmakta bilinç altı öğretilerine yer vererek hoş duygular ile kitabı akıcı kılmaktadır.

Canfeza Daha Sözleri Kime Ait?

Canfeza olarak popülerliğini sürdüren ve herkes tarafından çok sevilen Orhan Gül Müzisyen tarafı da oldukça önemli ve ilgi çeken yönlerinin başında yer almaktadır. Bu anlamda Dem adlı albümden yola çıkarak Türk rap dünyasına dönemem, dem, paha, hoşgeldin, daha, gibi söz ve bestesi kendisine ait eserleri yer almaktadır.

Canfeza'nın kitapları olmasının yanı sıra özellikle son dönemlerde gençler arasında yaygınlaşan Türkçe Rap şarkılarına örnek teşkil eden şarkı sözleri de bulunmaktadır. Popüler şarkıları arasında yer alan Daha, sözleri ve müziği Canfeza tarafından yazılmıştır.

Canfeza Şarkılarını Kime Yazıyor?

Canfeza yazdığı şarkı sözlerine bakıldığında oldukça romantik ve anlamlı olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır. Naif yapısı aslında rap tarzı ile uyuşmaması genel kanıyı bu anlamda yıkan nadir sanatçılar arasında yer almaktadır. Canfeza şiirlerini kime yazıyor sorusuna yanıt olarak bilinen kadarı eski sevgilisine ithafen yazdığıdır.

Canfeza'nın yazdığı şarkı sözleri çok içten ve romantik anlamlar taşıdığı için dinleyicilerin akıllarına canfeza kime aşık sorusunu getirmektedir. Bu anlamda Canfeza dan net yanıt henüz alınamamıştır. Ancak yazdığı o anlamlı şarkıların arkasındaki gizemli sevgiliyi tüm dinleyicileri merak etmektedir. Canfeza eserleri ve şarkılarıyla oldukça sevilen genç müzisyenler arasında yeri almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum