Yapı Kredi Bankası'nda Hesabı Olanlara Duyuru! Bu Tarihe Kadar Yapılmış Olan İndirimlerden Yararlanma Fırsatı

Yapı Kredi Bankası'nda Hesabı Olanlara Duyuru! Bu Tarihe Kadar Yapılmış Olan İndirimlerden Yararlanma Fırsatı
Bankaların geneli müşteri çekmek için veya müşterilerini daha da memnun etmek için pek çok kampanya duyurusunu her geçen gün gerçekleştiriyor.

Bankaların geneli müşteri çekmek için veya müşterilerini daha da memnun etmek için pek çok kampanya duyurusunu her geçen gün gerçekleştiriyor. Bu duyurulardan bir tanesi de Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Banka resmî internet sitesi üzerinden yapmış olduğu kampanyanın ayrıntılarını şu şekilde bildirdi. Kampanya dahilinde 100 TL indirim uygulanması yapılacak. Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılmış olan kampanyaya dahil bilgiler aşağıda yer alıyor.

31 Aralık 2023 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil’e giriş gerçekleştirerek indirim kodu almış olanlar, Setur web sitesine mobil uygulamasından yapılan 2.000 TL ve üzeri yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim fırsatı kazanacak. 2.000 TL ve üzeri alışverişlerinde bilet indirimi alabilmek için gereken koşulların yerine getirilmesi gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası Tarafından Başlatılmış Olan Kampanyanın Ayrıntıları

Yapı Kredi Mobil uygulamasına 31 Aralık 2023 tarihine kadar T.C kimlik numarası ya da kullanıcı kodu ile giriş yapmış olan tüm müşteriler kampanyaya katılma hakkına sahip olabilecek. Başlatılan kampanyaya dahil olan müşteriler, Setur mobil uygulaması üzerinden yapacağı 2.000 TL ve üzeri tüm yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim fırsatı yakalayacak.

11 Aralık 2023 tarihine kadar yüklü kalacak olan indirim kodlarına Yapı Kredi Mobil’in ‘Kampanyalar’ başlığından ulaşılacak. Yapı Kredi Bankası müşterileri kampanya kodlarını 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapmış olduğu rezervasyonlar için kullanabilecek. Üye girişi ile rezervasyon yaptıran müşterilerin kampanyadan yararlanması mümkün olacak.

Üye girişi olmadan yapılacak rezervasyonlarda mevcut kampanyadan yararlanılamaz. World Business kartlar, Wordpuan ile yapılmış olan alışverişler, rezervasyon iptalleri ve iade işlemleri kampanyaya dahil olmayacaktır.