Toplu Sözleşmeden Memurlara Aylık 360 TL Ödeme Kararı Çıktı

Toplu Sözleşmeden Memurlara Aylık 360 TL Ödeme Kararı Çıktı
Hükümet ile memurlar arasında yürütülen toplu sözleşme masasından çıkan karara göre, daha önceden sendikalı memurlara 3'er aylık dönemler halinde ödenen toplu sözleşme ikramiyesi artık aylık olarak 360 TL olarak ödenecek..

Memur ile hükümet arasında yaklaşık 1 aydır yürütülen toplu sözleşme görüşmelerinde bir takım kararlar alındı.

Toplu Sözleşmeden Memurlara Aylık 360 TL Ödeme Kararı Çıktı

Memurların ekonomik anlamda katkı sağlayan kararlar arasında, toplu sözleşme ikramiyesinin aylık olarak ödenmesi kararı bulunuyor. 1 Ağustos tarihinden bu yana Memur Sen ile Hükümet arasında yürütülen 7.dönem toplu sözleşme görüşmelerinden alınan karara göre, daha önceden sendikalı memurlara 3'er aylık dönemler halinde ödenen toplu sözleşme ikramiyesi artık aylık olarak 360 TL olarak ödenecek..

haberici.jpg

Daha önceki toplu sözleşme görüşmelerinde alınan karara göre, sendikalı memurlara 3 ayda bir ( Ocak, Nisan, Temmuz, Ekim) toplu sözleşme ikramiyesi ödeniyor. Bu tutar ise, sendika üye sayısına bağlı olarak değişiyordu.

Son gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde alınan karara göre, yüzde 2 baraj üstü sendika üyesi memurlara aylık 360 TL, yüzde 2 baraj altın sendika üyesi memurlara ise aylık 127 TL ödeme yapılacak... Bu tutarlar normalde 3 ayda bir ödeniyordu.