Sıfır otomobile sıfır faizle kredi imkanı

Sıfır otomobile sıfır faizle kredi imkanı
Otomobil firmaları peş peşe 2024 yazına girerken 0 faizle 0 otomobil satışı yapacaklarını duyurdu. Peki bu otomobil firmaları hangi firmalar? Verilen kredilerin ödeme koşulları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Türkiye'de en çok satış yapan otomobil markalarından biri olan Honda birçok modelinde 225.000 lira indirim veya 250.000 liraya kadar sıfır faizle 12 ay Kredi imkanı sağlıyor. Piyasaya kendini altın harflerle yazdıran Fiat otomobil firması Egea modellerinde 250.000'ye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanı sunmaktadır.

Ayrıca fiyat otomobil firması takas yapmak isteyen müşterileri için 12 ay vadeyle %2.99 faizle 250.000 Kredi vermektedir. Söz konusu başvurular Fiat online üzerinden yapılabilecektir. Kampanyadan yararlanacak olan vatandaşlara Ayrıca hediye olarak otomobillerinin garanti süresi 1 yıl uzatılarak Teslim edilecektir.

Belirtilen kampanyalar, otomobil firmaları tarafından Mayıs ayının sonuna kadar yürürlükte kalacaktır. Kampanyalardan yararlanmak isteyenler firmaların internet siteleri üzerinden başvuruda bulunabileceklerdir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER