PTT Emeklilik Kredisi Ne Kadar Veriyor? Nasıl Başvuru Yapılır?

PTT Emeklilik Kredisi Ne Kadar Veriyor? Nasıl Başvuru Yapılır?

PTT emeklilik kredisi ne kadar veriyor? Sadece emeklilere verilen ve vadesi emeklinin yaşına göre belirlenen kredi tutarı aynı gün hesaplara aktarılıyor. Başvuru süreci ise oldukça hızlı. İşte detaylar:

PTT emekli kredisi ne kadar veriyor? Geçtiğimiz günlerde yapılan emekliye 8'li destek paketi açıklaması içerisinde emeklilere özel kredilerin sunulacağı belirtilmişti. Bu kredilerden ilki PTT'den geliyor. PTT, emeklilere, belirli bazı koşulları sağlamaları halinde PTT emeklilik kredisi veriyor.

PTT Emeklilik Kredisi Ne Kadar Veriyor?

PTT tarafından emeklilere özel 101.000 TL finansman olanağı sağlanıyor. Kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilecek başvurunun sonrasında para aynı gün hesaplara aktarılıyor.

Adından da anlaşılacağı gibi, krediye başvuruda bulunabilmek için emekli olmak gerekiyor. Kredinin vadesi, başvuruda bulunan emeklinin yaşına göre belirleniyor.

PTT emekli kredisi için online başvuru yapılması gerekiyor. Bunun için AktifBank'ın resmi internet sitesi içerisinde bulunan başvuru formunun doldurulması yeterli.

Ardından AktifBank çalışanı tarafından hızlı bir şekilde incelenen başvuru formu sonrasında, başvuruda bulunan emekliye onay durumu ile ilgili bildirim gönderiliyor. Sonrasında ise 101.000 TL'ye kadar para transferi emeklinin hesabına gönderiliyor.